Треньорът на Сливен: Срещу Берое няма какво да губим, можем само да спечелим (аудио)

„Предстои ни изключително труден пролетен полусезон на клуба като цяло и отделно на представителния отбор, но се надявам в края на сезона на щастлива развръзка” , обяви старши треньорът на Сливен Димчо Ненов преди гостуването на Берое в първия пролетен кръг на „А” група. Мачът е на 26 февруари /събота/ от 15.00 часа в Стара Загора

Треньорът на Сливен: Срещу Берое няма какво да губим, можем само да спечелим (аудио)
„Предстои ни изключително труден пролетен полусезон на клуба като цяло и отделно на представителния отбор, но се надявам в края на сезона на щастлива развръзка” , обяви старши треньорът на Сливен Димчо Ненов преди гостуването на Берое  в първия пролетен кръг на „А” група. Мачът е на 26 февруари /събота/ от 15.00 часа в Стара Загора.

Наставникът, както и голяма част от играчите ще направят дебют в елитната футболна група. Ненов определи зимната подготовка на „воеводите” като добра, а като негативност отчете текучеството, което е било неизбежно предвид новата селекция в отбора, предаде кореспондентът на Novsport.com в Сливен.

„През зимната подготовка най - доброто бе, че момчетата се вложиха на 100%, а най-лошото, че имаше голямо текучество. През клуба минаха много футболисти, което даде негативно отражение на самата подготовка, но нямаше друг начин. Наясно бяхме, че отборът няма гръбнак и всичко се гради наново. Смятам, че сме привлекли перспективни млади състезатели, които имат потенциал да играят добър футбол и се надяваме да го разкрият. Лошо е, че нямахме достатъчно време, избраните футболисти да играят заедно. Дано с повече мотивация и с амбиция да наваксаме, до колкото е възможно с пропуските”.

Треньорът изрази съжаление за провалената контрола с отбора на Черноморец, защото именно в нея е трябвало да се проверят реалните моментни възможности.

„Изиграхме доста контроли, но изключително съжалявам, че не се получи мача с Черноморец, който да бъде критерий за нашия отбор, тъй като в другите мачове не успяхме реално да видим, как ще стоим с отборите от „А” група. Не се заблуждаваме с резултатите в контролите, защото не бяха кой знае колко показателни за нас”, обяви още Ненов.

В предстоящия мач с Берое, младият тим на Сливен ще излезе още по - мотивиран.

„С Берое лошото е,  че излизаме срещу един добре стоящ и балансиран отбор. Ще търсим реализация и да се наиграваме според моментните ни възможности.  Ще извлечем  максимума от тоя мач. Ние няма какво да губим, можем само да спечелим. Оформихме добър колектив, на който ще разчитаме през настоящия сезон”, добави новият наставник.

Мими Данева
НКП обяви, че ще има шествие преди дербито с ЦСКА

Двубоят на "Васил Левски" е от 16:15ч. в събота

БПФЛ благодари на депутатите за визите на чужденците

С промените се слага край на бавната процедура по издаване на работни визи на футболисти извън ЕС

Звездите на България и Етър сътвориха шоу с 8 гола на "Ивайло"

Сборният отбор на Краси Балъков отстъпи пред водените от Стоичков легенди

Димитър Шалъфов: Стадион "Георги Аспарухов" не може да бъде отдаден на концесия

Вижте какво разясни председателят на СОС

Гонзо против дерби без публика: Трябва да решим проблема с футболното хулиганство

Президенът на БФС предупреди, че ако казусът не бъде решен, полицията ще затвори секторите

Балъков: Етър е майката и бащата на моята кариера

Легендата на българския футбол се надява мача в чест на 100-годишнината на "болярите" да стане празник на града

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки