Добри новини за Неймар след операцията

Все още не е ясно кога ще се завърне в игра

Добри новини за Неймар след операцията

Неймар се възстановява добре от претърпяната операция на коляното. Нападателят на Бразилия получи тежка контузия през октомври, която го извади до края на сезона. Въпреки положителните информации, все още не може да се направи прогноза кога играчът на Ал Хилал ще се завърне на терена, разкри лекарят на националния отбор на Бразилия Родриго Ласмар.

Неймар скъса предна кръстна връзка и менискус на лявото си коляно по време на ангажиментите си с държавния тим и се подложи на операция по-рано този месец в болница в Бело Оризонте.

31-годишният футболист реагира "много добре" на лечението, но възстановяването му ще бъде дълго и трябва да се концентрира върху процеса, добави д-р Ласмар на срещата с медиите в Тересополис.

"От първия момент той демонстрира, че следва това, което ние му предлагаме. Знае, че това е процес, в който той ще се нуждае от всички нас - физиотерапевт, кондиционен треньор, така че да разчитаме отново на него възможно най-скоро", добави лекарят, който извърши операцията, уточнявайки, че все още не може да даде дата за завръщането на футболиста на Ал Хилал на терена.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки