Левски пред подпис с опорен халф

Гонката на „Герена“ продължава с пълна сила

Левски пред подпис с опорен халф

Левски е в напреднали преговори с опорен халф.

И това не е Серкан Юсеин, за когото също се коментира, че най-вероятно ще продължи кариерата си на „Герена“. А от там не отричат.

Както е известно, новият треньор Станислав Генчев иска футболист с габаритите на Андриан Краев да застане до Асен Митков, както бе през миналото лято.

Самият Генчев си направи устата за Андриан, но бе отрязан от шефовете на тима. Те бяха категорични, че не искат и да чуят за Краев, когото не успяха да убедят, че трябва да остане на „Герена“.

Според запознати от Левски са се насочили и към чужденец за този пост, след като у нас не са много играчите с подобен профил.

Иначе новият треньор на „сините“ бе категоричен, че вариантите за атака ще бъдат само от България, защото качествените легионери струват много пари, пише „Мач Телеграф“ и допълва, че продължава гонката, която устрои наставникът на „сините“.

Както е известно, треньорът се върна към изпитаните методи за подготовка и се зае първо да подобни максимално физическото състояние на футболистите, за да може след това да има повече време, за да работи с тях за тактиката. Именно по тази причина в момента заниманията на Левски са открити.

Иначе треньорът планира поне две тренировки без присъствието на външни лица, за да може да наблегне на статичните положения. А там трябва сериозно подобрение, особено в защита. В атака пък „сините“ отдавна не са разчитали да решат по този начин мачовете си.