Децата на Оборище спечелиха титлата на "Златна Добруджа Къп"

Треньорът благодари на Илия Анчев

Децата на Оборище спечелиха титлата на "Златна Добруджа Къп"

Децата на ФК Оборище, родени 2017 година, спечелиха турнира ”Златна Добруджа къп”, след убедителна победа над ДФК Приятели -Варна на финала с резултат 7:1. Те стигнаха до финала с две победи и два равни и трябваше да срещнат сериозната школа на ДФК Приятели- Варна, но там малките лъвчета  показаха сърцата игра и смазаха със 7:1 отбора на Приятели. Лука Бабеков от отбора на набор 2017 стана голмайстор на турнира с 10 попадения .

Децата от набор 2016 в мача за 3то и 4то място загубиха с 3:0 от Добруджа и така остана 4-ти. Иван Стоянов спечели приза за най добър вратар. 

Децата бяха наградени от легендата Бончо Генчев. „Много се вълнувам, защото знам през какво сме минали за тези успехи, но тази радост в очите на децата и ентусиазмът на родители са моята награда за този труд. Искам да благодаря на Стоян Нонов, който откакто се включи в отбора, помогна много не само на вратарите, но и на всички деца да израснат. Също така искам да Благодаря на Илия Анчев и Генади Хърков – без тях нямаше да е възможно децата да изпитат това удоволствие. И не на последно място – благодарност и на нашите спонсори Община Панагюрище, Асарел Медет АД и Бунай АД. Утре ще бъдем на старта на подготовката на първия отбор, всички деца и родители, за да покажем купата и медалите!“, заяви треньорът на тима Васил Тачев.