В Склаве: Вихрен и Струмска слава с голово реми

Наджи Шенсой доволен след спаринга

В Склаве: Вихрен и Струмска слава с голово реми

В добре подготвения терен в село Склаве пред около 200 зрители се игра контролния мач между отборите на третодивизионния „Вихрен“ (Сандански) и втородивизионния „Струмска слава“ (Радомир).

Той премина при отлично съдийско ръководство на международния футболен арбитър Ивайло Стоянов, асистиран от Мирослав Иванов и силно прогресиращия Любо Танев.

В 21-ва минута след центриране от статично положение Денислав Мицаков от „Славата“ изпрати топката неспасяемо в мрежата на санданчани и откри резултата.

Опитите за изравняване на „гладиаторите“ се оказаха неуспешни, след като при резултат 0:0 Даниел Пехливанов от „Вихрен“ не успя сам срещу вратаря на гостите и веднъж уцели гредата зад него.

През втората част на срещата двамата наставници пуснаха в игра футболистите от резервната скамейка и темпото на игра спадна значително. Отборът на „Вихрен“ изравни резултата с попадение на  Томи Костадинов. По-късно последният не успя отблизо срещу вратаря на гостите и това бе причина резултатът да се запази.

В отбора на „Вихрен“ Сандански не взеха участие опитните нападатели Методи Костов-Джек и Антон Карачанаков поради контузии.

„Доволен съм от представянето на нашия отбор. Владеехме повече играта и можехме спокойно да победим, което щеше да ни приляга. През първото полувреме Даниел Пехливанов не успя отблизо срещу вратаря на гостите и веднъж изпрати топката в гредата му. През втората част Томи Костадинов успя да изравни, веднъж пък не успя отблизо да простреля вратаря на „Славата“. Няма думи за съдийството на Ивайло Стоянов, който заслужава оценка 10“, сподели треньорът на санданчани Наджи Шенсой.