Динамо взриви Йихострой в Шампионската лига INDESIT

Московският Динамо стигна до трета победа в група В на Шампионската лига INDESIT и има стопроцентов шанс за класиране в следващата фаза на турнира. Отборът от Москва, разполагащ с впечатляваща селекция не остави никакви шансове на своя съперник - Йихострой (Ческе Будейовице, Чехия) и резултатът бе красноречив. Полтавски, Гранкин, Волков, Бережко, Данте и компания обърнаха чехите с 3:0 гейма, в отделните части - 25:13, 25:17, 25:21 и убедително водят в класирането.

Динамо взриви Йихострой в Шампионската лига INDESIT

Московският Динамо стигна до трета победа в група В на Шампионската лига INDESIT и има стопроцентов шанс за класиране в следващата фаза на турнира. Отборът от Москва, разполагащ с впечатляваща селекция не остави никакви шансове на своя съперник - Йихострой (Ческе Будейовице, Чехия) и резултатът бе красноречив. Полтавски, Гранкин, Волков, Бережко, Данте и компания обърнаха чехите с  3:0 гейма, в отделните части - 25:13, 25:17, 25:21 и убедително водят в класирането.

Другият мач в тази група се играе днес, а съперници са отборите на 30 Виториа (Витория, Португалия) и Нолико (Маасейк, Белгия).

Временно класиране:

1 Динамо (Москва, Русия)

2 Нолико (Маасейк, Белгия)

3 Виториа (Витория, Португалия)

4 Йихострой (Ческе Будейовице, Чехия)