Играчите на ЦСКА ще бъдат глобени за срамната загуба от Левски Сиконко

Играчите на ЦСКА ще бъдат глобени за срамната загуба от Левски Сиконко в дербито на Суперлигата по волейбол с 0:3. Това съобщи пред Novsport.com президентът на шампионите Георги Георгиев. Решението на клубния началник е продиктувано и от изключително слабото представяне на „армейците” в Шампионската лига, за която „червените” получиха „уайлд кард”. Георгиев хвърли доста средста, като само таксата за участие бе 20 000 евро.

Играчите на ЦСКА ще бъдат глобени за срамната загуба от Левски Сиконко
Играчите на ЦСКА ще бъдат глобени за срамната загуба от Левски Сиконко в дербито на Суперлигата по волейбол с 0:3. Това съобщи пред Novsport.com президентът на шампионите Георги Георгиев. Решението на клубния началник е продиктувано и от изключително слабото представяне на „армейците” в Шампионската лига, за която „червените” получиха „уайлд кард”. Георгиев хвърли доста средста, като само таксата за участие бе 20 000 евро.

Не е ясно още какви ще бъдат глобите, но Георгиев уточни, че това ще стане ясно след двубоя с лидера Лукойл Нефтохимик във вторник.

Президентът на „червените” заяви още, че треньорът Сашо Попов няма да бъде сменян. „Той е треньор на тима и не е обсъждана неговата смяна”, заяви Георгиев.

Все пак всичко ще стане ясно на заседанието на ръководството на ЦСКА след края на есенните срещи от шампионата във вторник, когато в зала „Тодор Симов” „червените” ще играят ново дерби – срещу Лукойл.

Шампионатът се подновява отново на 9-и януари.