"История на бъдещето" - филм за волейболния "Левски" с премиера на 15 май

250 фенове получават шанса да присъстват на специалното събитие с шампионите при мъжете, бронзовите медалистки при жените и съмишлениците по пътя напред

"История на бъдещето" - филм за волейболния "Левски" с премиера на 15 май

"История на бъдещето". Това е името на документален филм за волейболен клуб "Левски". Премиерата на филма ще бъде на специално събитие на 15 май 2024 г. в спортна зала "Левски София".  

Премиерната прожекция идва в изключително емоционален момент - след спечелването на шампионската титла на България при мъжете, отново, след 15 години, и заслужените бронзови медали при жените от възстановения отбор на "сините" при дамите.

За да отбележат специалния момент с фантастичната публика на "Левски", подкрепяща горещо раждащите се в школата звезди на бъдещото на българския волейбола, от клуба решиха да направят подарък за феновете. Освен специалните гости, съмишленици и партньори, подкрепящи мисията на "Левски" да изгражда шампиони на игрището и в живота, на премиерата на филма ще имат възможност да присъстват и 250 привърженици. Всички присъстващи ще имат щастието да се срещнат и с шампионите от мъжкия тим, както и с шампионите на бъдещето от женския. 

За да имат шанса да бъдат част от премиерата на "История на бъдещето", феновете трябва да се регистрират на специалния сайт: www.historyofthefuture.film.

Много изненади очакват присъстващите на събитието на 15 май. А то ще е повече от премиера, както от клуба вярват, че създават "повече от спорт".

Филмът „История на бъдещето“ на продуцента Иван Петров е разказ за партньорство между група ентусиасти, които са решили да покажат как през общата си любов към волейбола могат да изградят нещо наистина значимо в европейски и световен мащаб.

През 2016 г. се преплитат пътищата на легендарния български волейболист Владимир Николов с тези на Атанас Гаров и Давид Давидов, за да поставят началото на успешно партньорство – най-новата история на волейболен клуб „Левски“.

„История на бъдещето“ е документален филм за този път, подчинен на философията, изповядвана от тримата ентусиасти.

Личностното развитие на младите хора е възприето като цялостен процес, в който се инвестира целенасочено. Клубът се стреми да изгражда не просто атлети, които са физически подготвени, а психически и емоционално устойчиви, мислещи хора - личности, които да функционират адекватно, както в професионалния волейбол, ако изберат да се занимават с него, така и като активни граждани във всяка сфера на обществения живот, в която ще се развиват след спорта.

Филмът насочва вниманието към връзката между спорта и образованието и разказва за инициативите, които ВК „Левски“ развива – от срещи с големи български шампиони през разнообразните обучения, целящи да обогатят мирогледа на момчетата и момичетата от школата, до изграждане на връзки с елитни университети в САЩ и с водещи професионални волейболни клубове в Европа.

Събитието на 15 май съчетава минало и бъдеще, личностно и екипно израстване, в приятна компания сред съмишленици – хора, които милеят за израстването ни като нация, поддържайки добри примери за успехи, постигнати с общи усилия. Хора, които подкрепят мисията на "Левски" и пътя към изграждането на най-добрата волейболна школа в Европа. Но премиерата ще бъде и среща с изгряващите звезди на този разказ – момчетата и момичетата от ВК „Левски София“, както и техните будители.

За да имате шанса да присъствате на специалното събитие, направете своята заявка на сайта на филма www.historyofthefuture.film

Специално посрещане за европейските шампионки по волейбол

Зала "Левски София" приветства националките до 18 години

Любо Ганев: Нямам думи, толкова съм щастлив

Президентът на БФВ награди момичетата ни до 18 години като европейски шампионки

ТРИУМФ! България U18 е шампион на Европа! (ВИДЕО)

Момичетата ни разбиха с 3:0 Белгия

Добруджа си върна опитен волейболист

Николай Тодоров отново ще играе в Добрич

България ще спори с Белгия за титлата на ЕвроВолей 2024

Срещата е днес в румънския град Алба Блаж

България е на финал при девойките!

Бихме Италия с тайбрек

Полша без загубен гейм в Група I на ЕвроВолей U18 за мъже

Ноа Дуфлос-Роси и финландецът Капо Ванхатупа с по 18 точки

Франция и Полша с чисти победи в София

Мачовете са от Европейското първенство за мъже под 18 години

България тръгна с победа на Евроволей 2024 в София

"Лъвовете" победиха с 3:1 Португалия