Марек Юнион Ивкони с покана за четиристранен международен турнир

Волейболният Марек Юнион Ивкони е на път да откаже поканата в международния турнир, която получи от белгийския Нолико. Турнирът е предвиден за 27-28 декември в Маасейк. Причина за евентуалния отказ на дупничани да участват е предвиденият за тогава бенефис на братята Людмил и Найден Найденови, информира наставникът на дупничани Виктор Карагьозов за радио ‘‘Фокус’’ - Пирин. Той допълни, че това не е окончателно решение и ще бъде с обсъдено с ръководството на клуба, но иначе треньорът изрази задоволство, че такъв клуб като Нолико проявява интерес към Марек Юнион Ивкони.

Марек Юнион Ивкони с покана за четиристранен международен турнир
Волейболният Марек Юнион Ивкони е на път да откаже поканата в международния турнир, която получи от белгийския Нолико. Турнирът е предвиден за 27-28 декември в Маасейк. Причина за евентуалния отказ на дупничани да участват е предвиденият за тогава бенефис на братята Людмил и Найден Найденови, информира наставникът на дупничани Виктор Карагьозов за  радио ‘‘Фокус’’ - Пирин. Той допълни, че това не е окончателно решение и ще бъде с обсъдено с ръководството на клуба, но иначе треньорът изрази задоволство, че такъв клуб като Нолико проявява интерес към Марек Юнион Ивкони. 

Дупнишкият тим направи днес по обяд последното си занимание в своята зала и замина за Кърджали, където утре от 17.00 часа ще играе срещу местния Арда в мач от Суперлигата. Според Виктор Карагьозов отборът е пределно мобилизиран за победа, след като не успя да я постигне срещу ЛУКойл-Нефтохимик. „Знаем силните страни на отбора на Арда (Кърдали), но знам, че когато нашият отбор заиграе, никой отбор в страната не може да го победи. Така че се надявам утре да видя тази игра, която желая”, коментира Карагьозов. За Кърджали заминаха всички играчи на отбора с изключение на контузеният блокировач Бранимир Баев.

Междувременно се разбра, че ръководството на Марек Юнион Ивкони прави всичко възможно да изтегли мача реванш от третия кръг на турнира „Чалъндж къп” срещу Еуфони (Белгия) на 18 декември с половин час напред, за да може да бъде предаван пряко по телевизията. Ако се стигне до взаимно споразумение, двубоят между двата отбора в пернишката зала "Миньор"ще започне в 18.00 часа, а не както е по програма от 18.30 часа.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки