Найден Найденов: Във всички мачове трябва да се играе така

Треньорът на Левски Сиконко Найден Найденов коментира победата на неговия тим над ЦСКА в мач от Суперлигата в България. След края на мача Найденов заяви пред журналистите: "Всичко е до настройка и до манталитет. Ние имаме много работа и тепърва трябва да си затвържадаваме нивото."

Найден Найденов: Във всички мачове трябва да се играе така
Треньорът на Левски Сиконко Найден Найденов коментира победата на неговия тим над ЦСКА в мач от Суперлигата в България. След края на мача Найденов  заяви пред журналистите: "Всичко е до настройка и до манталитет. Ние  имаме много работа и тепърва трябва да си затвържадаваме нивото."

"Нужно ни е време, но въпреки всичко аз съм доволен от победата. Това е стилът ни, като  може би само трябва да подобрим сервиза. Ако има желание, всичко ще бъде наред. Не мога да бъда доволен от представянето ни през есента, макар, че свършихме доста работа. Нужно е да сме концентрирани, тъй като само така можем да постигнем нещо голямо", заяви бившият национал.

Найденов добави, че такава игра иска от отбора си всеки мач. "ЦСКА все пак са отбор, който играе и в Шампионската лига, освен това са шампиони на България и са достатъчно силни, но не само това е отборът, който трябва да ни мотвира да показжем всичко, на което сме способни. Те не бяха слаби и в този мач, това е отбор, на който ако му позволиш да играе, няма как да не загубиш", добави към казаното треньорът на победителите във волейболното дерби.

Какво още каза Найден Найденов, чуйте от прикачения аудио файл.