Официално: Добруджа 07 с нов треньор

Димитър Маринков ще води волейболния отбор

Официално: Добруджа 07 с нов треньор

Волейблонтият отбор Добруджа обяви, че Димитър Маринков е новият треньор на тима.

"Димитър Маринков е роден на 09.09.1993 година.  Добре познат на феновете в Добрич. В кариерата си с Добруджа 07 е шампион на България за 2016 година и двукратен носител на Купа България през 2015 и 2017 г. През изминалия сезон се завърна на терена с екипа на Добруджа след двугодишно отсъствие. За съжаление тежка контузия го извади трайно от игра и му попречи да завърши сезона.

Преди завръщането си Маринков активно работеше в школата на клуба, предавайки опита си на младите таланти. Сега той е готов да пренесе своята страст и отдаденост на новото си предизвикателство, като старши треньор.

Обръщението на Димитър Маринков към феновете на Добруджа 07: „Скъпи добруджанци, за мен е голяма чест да поема треньорския пост на Добруджа 07. Моята кариера и най-силните ми и щастливи години, като състезател бяха именно тук в Добрич. Заедно с вас написахме новите златните страници в историята на добричкия волейбол. Спечелихме всичко, а залата беше пълна до краен предел... беше невероятно. Пожелавам на себе си и на всички вас,  най-вече да бъдете здрави и отново да изпитаме онези емоции от запомнящите се победи. Не спирайте да бъдете най-добрата публика в България! Ще се видим скоро в залата! Само Добруджа!“, написаха на страницата на клуба.