Волейболното зрелище в Италия е тази вечер

Зрелището, наречено „Мач на звездите” в Италия, ще се състои тази вечер от 21.30 /българско време/ в Монца. Един срещу друг в този мач ще излязат отборите на италианските звезди и на чужденците в италианския мъжки волейболен шампионат. Големят мач в Италия отново ще бъде със сериозното присъствие на българите, които са едни от звездите на шампионата.

Волейболното зрелище в Италия е тази вечер

Зрелището, наречено „Мач на звездите” в Италия, ще се състои тази вечер от 21.30 /българско време/ в Монца. Един срещу друг в този мач ще излязат отборите на италианските звезди и на чужденците в италианския мъжки волейболен шампионат.
Големят мач в И
талия отново ще бъде със сериозното присъствие на българите, които са едни от звездите на шампионата.

Волейболист номер едно на Европа за миналата година – Матей Казийски, заедно със съотборника си в националния отбор на България – Владимир Николов ще бъде в отбора на Останалия свят.
За съжаление, отборът не бе поверен на българския треньор Радостин Стойчев, който през миналия сезон изведе Итас Диатек Трентино (Тренто) до шампионската титла, а на Анджело Лоренцети и Пиеро Молдучи.

Синът на волейболната ни легенда Димитър Златанов – Христо, който се състезава за Италия, очаквано попадна сред избранниците на селекционера Андреа Анастази в отбора на италианските звезди.

Другият българин с италиански паспорт Венцеслав Симеонов не успя да се пребори с конкуренцията на Алесандро Феи и Мауро Гавото за поста диагонал на разпределителя и няма да участва в тазвечершното волейболно шоу.


ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки