Черноморец (Бургас) направи отлична селекция, добави и ас на Созопол към новите играчи

С отбора тренират и три момчета от школата

Черноморец (Бургас) направи отлична селекция, добави и ас на Созопол към новите играчи

Черноморец (Бургас) направи сериозна селекция по пътя към голямата цел, а именно завръщане на тима в професионалния футбол.

Треньорът на отбора Веселин Великов разкри и списъка с имена, които до момента са на 100% част от тима, като отборът ще търси единствено приоритетно централен защитник. Тимът се готви в отлично настроение и определено всички в отбора са оптимисти за изпълнението на голямата цел. 

Тимът привлече Атанас Кръстев, който е ляв бек и пристига от ФК Саяна. Роден е през 1993 година и бе част от Арда в елита на българския футбол. Работил е в Етър Велико Търново с треньора на бургазлии, където бе и основен футболист по левия фланг на отбраната.

Крилото Миро Манев от Атлетик Куклен е друго ново попълнение на тима. Той ще действа основно по фланговете.

Александър Праматаров, бивш футболист на Марица и Миньор Перник, също вече е част от бургазлии. За последно той бе част от състава на перничани.

Отборът привлича и една от звездите на ФК Созопол Венци Гюзелев, който от днес може да се счита за сигурен нов футболист на тима, след като прекрати трудовите си взаимоотношения с тима от Втора лига.

Той може да играе на всяка една позиция в атаката.

Отборът намери и заместник на Григор Долапчиев в лицето на македонеца Андрей Симевски, който идва от тима на Беласица Струмица от Втора македонска лига, където е вкарал 7 попадения в 13 мача.

Халфовата линия пък бе подсилена с още двама чужденци, като това са Сейду Дембеле, който пристига от Дреновец, както и подвизавалия се в Швеция Аризио Коща, който е португалец и е бил в третия ешалон на скандинавската страна. Той бе и на проби в Добруджа.

С отбора тренират и три момчета от школата на клуба, като това е доказателство, че Черноморец Бургас иска да развива местните таланти. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки