Два отбора от Югозападната Трета лига започнаха подготовка

Вижте подробности

Два отбора от Югозападната Трета лига започнаха подготовка

Любителите на футбола в Югозападна България с нетърпение очакват старта на зимната подготовка на отборите. На първо време ще обявим как стартират подготовката си  някои от участниците в ЮЗ Трета лига.

Левски ІІ София със старши треньор Елин Топузаков стартира зимната подготовка на 3 януари. „Ще бъдем до 22 януари в София. След това заминаваме на лагер до 1 февруари в Поморие. Засега имаме уточнени две контролни срещи – на 14 януари срещу Сливнишки герой на Герена и на 20 януари срещу Марек, отново на Герена. По време на лагера в Поморие ще изиграем две контролни срещи – на 25-ти и на 29-ти януари, като имената на противниковите тимове ще се уточнят в движение. Нашият отбор ще стартира официално остатъка от първенството една седмица по-рано, защото имаме два отложени мача, като на 11 февруари ще домакинстваме на Герена срещу отбора на Костинброд”, сподели старши треньорът на дубъла на Левски София Елин Топузаков.

ЦСКА-1948-ІІІ стартира зимна подготовка на 4 януари на стадиона на НСА. Новият старши треньор на отбора и Борислав Кьосев-доскорошен наставник на „Спортист” Своге. „Ще работя с колегите си Манол Занев и Християн Войнов. Ще започнем на стадион НСА, където ще престоим до 10 януари. След това в продължение на 20 дни – от 11 януари до 1 февруари – ще имаме лагер в град Поморие. Засега сигурните контролни срещи са с ЦСКА-1948-І,  и с отборите на  Созопол, Несебър, Сливен и Карнобат. Целта , поставена от ръководството, е да обиграваме младите таланти от ДЮШ на клуба и да подаваме кадри за останалите два отбора, участници във втора професионална и Ефбет лига”, сподели новият старши треньор Борислав Кьосев.

ЦСКА София – ІІ ще започне зимна подготовка на 9 януари. Известният футболен специалист,  преминал през професионални отбори до момента, сега наставник на дубъла на ЦСКА София, Стамен Белчев сподели следното: „Стартираме зимната подготовка за остатъка от официалните мачове за първенството на ЮЗ трета лига на 9 януари на базата в Панчарево. Планирани са пет контролни срещи, в които да натоваря наличните футболисти, както следва: на 21 януари срещу Ботев ІІ Пловдив-гости; на 1 февруари срещу Гигант гр.Съединение – гости; на 4 февруари срещу Гранит Владая, на 11 февруари срещу Хебър ІІ Пазарджик. Търси се още един противник. Целта, поставена от ръководството, е да обиграваме наличните млади футболисти и да подаваме кадри за първия отбор-участник в Ефбет лига”, сподели Стамен Белчев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки