Капитанът на ОФК Костинброд Стефан Методиев: Никой не очакваше да сме фактор в първенството

Младият халф е един от най-добрите футболисти в Трета лига

Капитанът на ОФК Костинброд Стефан Методиев: Никой не очакваше да сме фактор в първенството

Капитанът на ОФК Костинброд Стефан Методиев обяви, че никой не е очаквал, че отборът ще се представя толкова силно през този сезон.

Тимът е приятната изненада в Група Б на Югозападната Трета лига и е лидер в класирането с 31 пункта, като има в актива си цели 10 победи, 1 равенство и 2 загуби.

Той пък е сред най-силните футболисти на тима и според наши информации дори е отказал две конкретни предложения от Втора лига през лятото, за да помогне на своя отбор.

"Представянето на нашия отбор е перфектно до този момент и честно казано никой от нас не е очаквал, че ще играем толкова добре и ще сме основен фактор в първенството, но ето, че това е факт. Мисля, че в основата на всичко това е страхотният колектив, който има в отбора. Играем като едно цяло и това се вижда в мачовете, а настроението е прекрасно. Разбира се няма как да не отчетем също така коректното ръководство и отличната работа на спортно-техническия щаб на отбора", коментира той.

"Всички в клуба се стараят да работим максимално професионално, макар че сме аматьорски клуб. Мога да кажа само хубави неща за тези хора. Треньорът ни Христо Коилов е много амбоциозен и е максималист, иска винаги най-доброто от нас, като по този начин ни придава един различен манталитет. Манталитет на победители".

"Аз лично съм изключително доволен от престоя си до момента тук и нещата в момента са доста по-добре, отколкото бяха когато дойдох. Отказах две оферти от Втора лига през лятото, както и на силни отбори от Трета лига и не съжалявам за това нещо", каза още той.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки