Митов хвали Янтра на Вуцов преди дербито

Буров и Ежике отново титуляри за Монтана

Митов хвали Янтра на Вуцов преди дербито

Старши треньорът на Монтана Николай Митов няма избор и ще заложи на същата група от 18 футболисти, на които разчиташе и за мача с Балкан (Ботевград) от турнира за Купата на България. Със сигурност обаче ще направи промени в стартовия състав, като от първата минута срещу Янтра (Габрово) ще започнат защитникът и капитан на отбора Димитър Буров и нападателят Филип Ежике.

„Янтра е много добър отбор, разполага с опитни футболисти, които при нас липсват. Чака ни сериозен мач, в който ще играем за победа, с която да зарадваме феновете, които започна да се връща на стадиона“, заяви Митов.

Двубоят ще пропуснат халфът Емил Янчев и крилото Борислав Дамянов, които се възстановяват от различни контузии. След днешната тренировка фуболистите бяха събрани на лагер в хотел в Монтана.

Групата на Монтана:

Васил Симеонов, Алексей Андреев; Димитър Буров, Богдан Костов, Никола Борисов, Костадин Илиев, Денис Динев; Стефан Каменов, Антон Тунгаров, Симеон Чатов, Александър Тодоров, Франк Ландри, Петър Атанасов, Владислав Цеков, Филип Ежике, Кевин Беманга, Ливан Обисса, Ивайло Тодоров. старши треньор: Николай Митов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки