Николай Митов: Бях сигурен, че ще влезем в Първа лига (ВИДЕО)

Треньорът на Септември коментира промоцията за елита

Николай Митов: Бях сигурен, че ще влезем в Първа лига (ВИДЕО)

Старши треньорът на Септември (София) Николай Митов изрази задоволството си от класирането на тима за участие в Първа лига през следващия сезон.

Септември победи Черноморец Балчик с 3:0 в двубой от 34-ия, последен кръг във Втора лига и си осигури промоция в българския футболен елит.

"Доволен съм от двубоя, да. Тук целта беше Септември да победи и да влезе в Първа лига. През първото полувреме имаше притеснение, но през второто полувреме всичко си дойде на място. След първия гол стана по-лесно. Бях сигурен, да ви кажа честно, но беше трудно. Привличането ми в тима стана спонтанно. Доволен съм от отбора. Взехме стратегически точки. Няма как да не съм доволен. Това ми беше уговорката с г-н Чандъров - влизане в елита. Ние имаме много топла връзка със Септември, помагали сме си взаимно. Обади ми се и ме помоли да помогна. Беше доста рисково", коментира Митов пред телевизия Diema Sport.

"Поздравявам Септември като клуб за влизането в Първа лига. Септември много помага на българския футбол - с много силна школа и с база, на която може да работиш и да се развиваш. Моята уговорка с г-н Чандъров беше за тези пет мача, така че не искам да коментирам без да съм говорил с ръководството. Няма проблем да остана, не ми е за първи път да съм тук", завърши Николай Митов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки