Оборище започна с водосвет и променен състав

Вижте какво се случва в Панагюрище

Оборище започна с водосвет и променен състав

С водосвет за здраве и успехи при местни условия на помощното игрище на комплекс „Орчо Войвода” стартира зимната си подготовка мъжкият отбор на ФК Оборище Панагюрище. В състава вечене са освободеният Георги Нетов и напусналите Петко Петков, Пресиян Христов, Владимир Каптиев, Ивайло Величков, Георги Костов и Николай Димитров.

Привлечени са осем нови футболисти, чиито имена на този етап не се споменават, за да не се стига до отклоняване в други отбори. Пристигнали са и двама играчи на проби. 

„Целите, поставени от ръководството на клуба към мен, са да стабилизирам отбора и в остатъка от мачове да бъдем на ниво във всяка една среща, независимо къде и срещу кого играем. В момента имам основен състезател, който кара проби в Литекс Ловеч. Надявам се до възобновяване на официалните срещи за първенството на ЮЗ трета лига, да заиграем на официалния терен на стадион „Орчо Войвода". Искам да изразя своята благодарност към невероятния и всеотдаен президент на клуба Илия Анчев за прекрасното отношение, което показа в най-трудните моменти и е помагал на отбора. Надявам се така да продължи и за в бъдеще. На ръководството на община Панагюрище и лично на кмета Николай Белишки също огромно благодаря. На Асарел Медет – поклон за отношението, също и на фирма Бунай. Без тях нямаше да има организиран футбол във ФК Оборище”, сподели старши треньорът на мъжкия отбор на ФК Оборище Панагюрище Кириякос Георгиу.

В пет контролни срещи ще бъдат натоварени футболистите от ФК Оборище, както следва:

На 21 януари срещу Спартак Пловдив;

На 25 януари срещу Левски Паталеница;

На 28 януари срещу Ботев Ихтиман;

На 4 февруари срещу Родопа Смолян;

На 11 февруари срещу Левски Карлово.

Местата за игра и часовете ще бъдат определяни в движение.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки