Спартак (Варна) с обръщение и покана към феновете

„Не ви каним просто на мач, а да споделим заедно радостта от постигнатото“

Спартак (Варна) с обръщение и покана към феновете

Ръководството на Спартак (Варна) организира специални празненства за феновете си след последната среща от Втора лига.

В петък „соколите“ приемат Спартак Плевен, а след срещата състава ще получи купата за шампион на Втора лига. Веднага след това привържениците ще бъдат пуснати на терена да си направят снимки с трофея и своите любимци.

„Уважаеми фенове, Ние от ръководството на Спартак Варна ви каним не просто на мач, а да споделим радостта и емоцията от това, което заедно постигнахме през тази година - ФК Спартак Варна се завръща там, където му е мястото, а именно в Ефбет Лига.

В петък, 24-ти май, непосредствено след мача срещу Спартак Плевен, ще има церемония по връчване на купата за заслуженото първо място на нашия отбор във Втора лига.

По този повод искаме да ви съобщим, че веднага след церемонията ще отворим вратите към терена за всички привърженици, които искат да влязат и да се снимат с титлата и футболистите.

Церемонията ще започне с награждаване на децата на Спартак, които спечелиха първенство за родени през 2011.

Очаквайте още много изненади, фойерверки и много шампанско. Елате и подкрепете своите любимци! Елате и станете част от този празник! Заедно сме по-силни! Само Спартак Варна!“, написаха от Спартак Варна.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки