Треньорът на Септември: Борбата продължава

„Спартак Варна се представи по-добре във важните моменти“

Треньорът на Септември: Борбата продължава

Треньорът на Септември (София) Иван Гешев коментира домакинската загуба от Спартак (Варна) с 0:2, коствала на тима му първото място в класирането на футболната ни Втора лига.

„Първият гол определи развитието на мача. Със сигурност отвори срещата допълнително, защото първото полувреме имаше доста ситуации пред нашата и пред вратата на противника. Не можахме да се възползваме да отбележим. Тошев имаше 2 ситуации, може би ни трябваше едно попадение, за да може нещата да вървят добре за нас“, посочи той.

„Не мога да кажа липса на концентрация, защото играем с добър отбор, наш конкурент. Просто добро отиграване на противника и естествено - наша грешка в защита. Спартак се представи по-добре в правилните периоди от мача. Това беше разковничето в тази среща. Не мисля, че в нещо ще се отрази загубата. Ние чакаме следващия мач. Има още седем и трябва да ги изиграем на ниво. Днес загубихме от един противник, който е добър отбор. Знаехме това нещо. Гледаме следващия мач, който предстои и борбата продължава“, допълни Гешев.