Цонко Цонев: Играчите на Калиакра няма да бъдат матросовци

Футболистите на Калиакра няма да бъдат обременявани психически преди утрешния сблъсък с лидера Берое в мач от първенството на Източната "Б" група. Това съобщи кметът на Каварна Цонко Цонев.

Цонко Цонев: Играчите на Калиакра няма да бъдат матросовци
Футболистите на Калиакра няма да бъдат обременявани психически преди утрешния сблъсък с лидера Берое в мач от първенството на Източната "Б" група. Това съобщи кметът на Каварна Цонко Цонев. Целта пред отбора е да покаже добра игра и да върне публиката на стадиона. "Няма да бъдем матросовци, да се хвърляме на всяка цена за победа и да се гипсираме", категоричен е кметът. Задачата пред отбора ще бъде да играе освободено и да създаде удоволствие на публиката. "Ако играят както трябва, резултатите сами ще дойдат", допълни Цонко Цонев.
Мачът срещу Берое ще бъде първи за Калиакра под ръководството на досегашния помощник треньор Радостин Трифонов. Досегашният старши треньор Атанас Атанасов – Орела бе уволнен след поредицата неубедителни резултати на тима, който се свлече до незавидната 10-та позиция в класирането. Съперникът на каварненци – Берое е лидер в подреждането и все още не познава вкуса на загубата през този сезон.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки