На официалното откриване на ски сезон 2022/2023 в Банско ще подарят АUDI A3

Остават само две седмици до събитието

На официалното откриване на ски сезон 2022/2023 в Банско ще подарят АUDI A3

Остават по-малко от две седмици до официалното откриване на ски сезон 2022/2023 в Банско! То ще бъде на 17 декември, а програмата, без изненада, е повече от богата! Началото ще бъде поставено на Бъндеришка поляна още от сутрешните часове с играта "Влез в отбора на шампиона“. От 12 часа е масово спускане на ски звездите и децата от ски училище "Юлен“, след което започва концерт на 100 кила и гайдари. 

От 13 часа ще се проведе играта "Ловци на съкровища“, с множество заровени и скрити в снега сандъчета, всяко от което криещо страхотни подаръци. Най-големият късметлия ще грабне чисто нов автомобил Audi A3, с който ще има възможността да превърне 2023 година във вълнуващо приключение на четири гуми.

Програмата ще продължи от 17:30 часа на площад "Никола Вапцаров“ с кулинарно представяне и дегустация на традиционни ястия, събрани в "Уникално Банско“. Официалното откриване с гости и ски легенди е от 18 часа, на което се очакват трикратната олимпийска и двукратна световна шампионка по ски Мария Хьофл-Риш, както и Марк Жирардели – петкратен носител на Световната купа. 
Стартът на сезона ще бъде съпроводен и с много музика - с фолклорен спектакъл на ансамбъл "Чинари“, както и със спиращо дъха огнено шоу от 18.30 ч.

Освен световни първенства, в управлявания от концесионера „Юлен“ зимен център се провеждат и редица други международни, регионални и национални състезания. Това обаче не бива да създава впечатлението, че курортът под връх Тодорка е само за състезатели. От 75-те километра отлично поддържани и обезопасени трасета, 75% са за масов спорт – 30% за начинаещи и 45% за напреднали, като има удобни участъци за обучение. Останалите 25% от пистите са за опитните майстори.

Освен това всички фенове на зимните спортове ще могат да се възползват от сезонни карти за лифтовете на курорта на цените като миналата година, ако ги закупят в периода между 10.10. и 10.12.2022:

– сезонна лифт карта за възрастни – 1500 лв.

– сезонна лифт карта за студенти / ученици на възраст от 13 до 19 год. (Вкл.) / Пенсионери на възраст до 75 год. (вкл.) – 1400 лв.

– деца от 7 год. до 12 год. (вкл.) – 800 лв. 

Събитието се провежда с любезното съдействие на Първа инвестиционна банка, Audi България, А1 България, Кока-Кола, Дженерали България, WINBET, а партньори са Balkan Holidays, Кемпински Хотел Гранд Арена Банско, Domaine Boyar, BNK wines, магазини MaxSport, рекламна агенция KIWI. Медийни партньори са: Нова телевизия, Diema Extra, Darik Radio и Gong.bg.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки