Берое с най-доброто срещу Славия

"Заралии" очакват здрав двубой на стадиона в столичния квартал "Овча купел"

Берое с най-доброто срещу Славия

Берое излиза с най-доброто в мача срещу Славия от 35-ия кръг на "А" група. "Заралии" очакват здрав двубой на стадиона в столичния квартал "Овча купел", въпреки че и двата отбора доиграват сезона.

Помощник треньорът на старозагорци Левон Апкарян призна, че тимът на Славия е добре разузнан от щаба на "зелените". "Всички момчета са здрави и се готвим нормално. Очаквам да се раздадем максимално, въпреки че в създалата се ситуация няма голям заряд, но играем за победа. Разузнахме добре Славия, това са нормални неща и се познаваме отлично. Хубавото е, че и те се опитвам да играят футбол и налагат млади футболисти като нас", заяви пред TV7 Апкарян.

Преди два дни всички договори в треньорския щаб на Берое бяха подновени. Петър Хубчев, Левон Апкарян, Пламен Липенски и Армен Амбарцумян подписаха контракти за още 2 г. "Радостни сме, че имаме възможност да работим в клуб като Берое и го казвам съвсем честно и откровено. Но във футбола договорът не означава нищо. За нас всеки един ден е работа", каза още той.

Апкарян добави, че в Берое вече мислят за новия сезон и за предстоящата лятна селекция. "Това е период, в който можем да пробваме нови хора, постоянно се работи по селекцията. Но няма какво да разкриваме. Ако има нещо ясно, ще го кажем. Това са неща, които се случват при всички други отбори", завърши той.

След разделянето на "А" група на първа и втора седмица, Берое постигна 4 победи, 1 реми и 1 загуба, като в предишният двубой победиха Славия с 1:0. Двата отбора пък се изправят един срещу друг утре, 25 април, от 18:00 часа.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки