На "Армията" ще мислят за раздяла с най-добрите чак след Лига Европа

Поемаме посока към надграждане, Стойчо Младеов има водеща роля при преговорите, обяви Александър Томов

На "Армията" ще мислят за раздяла с най-добрите чак след Лига Европа
Алексан­дър Томов заяви, че треньорът на ЦСКА Стойчо Младе­нов ще е водещ при прего­ворите с футболисти за лятната селекция.

"ЦСКА поема посока към надграж­дане и намирането на по-силни попълнения. Това е моето настояване. Младе­нов има водеща роля при преговорите и анализите на играчите. Има интерес към наши футболисти как­то от мениджъри, така и директно от дадени клубо­ве. Бихме се споразумели за някои от нашите кадри, но има играчи, които не жела­ем да продаваме. Не бих ис­кал да споменавам имена­та им. Ще мислим за изхо­дящи трансфери, след като изявите на футболистите ни бъдат наблюдавани в Лига Европа", каза Томов пред Канал 3.

В същото време Стойчо Младенов насто­ява да се въведе пропуска­телен режим на "Армия­та". Специалистът искаше това да стане още през есента, но тогава ръковод­ството на клуба не пред­прие нищо по въпроса. В мо­мента на стадиона може да влезе всеки. Обсъждала се е идеята да се оказва пряк контрол върху влиза­щите на "Армията" и те да се записват на портала. Ре­шението за това е в ръце­те на управата на клуба.

Напоследък в Борисовата градина зачести присъ­ствието на външни хора, които обезпокояват Стой­чо и цялото ръководство на червените. Затова се обмислят и по-строги мер­ки за влизането на стадио­на, за да няма излишно съ­здаване на напрежение око­ло отбора и клуба.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки