Челси е домакин на последния Уест Бромич

Отборът на Челси е домакин на последния във временното класиране тим на Уест Бромич в среща от 19-ия кръг на английската Висша лига, която ще започне от 15:00 часа. Напоследък резултатите на Челси са незадоволителни и напрежението върху мениджъра Луиш Фелипе Сколари не спира да се покачва. Бразилският специалист не се яви на пресконференцията след мача с Евертън (0:0) и донесе парична санкция за своя клуб. Уест Бромич пък е единственият отбор в историята, който се е спасил от изпадане, след като е бил на последното място по Коледа. Сега момчетата на Тони Моубри отново са последни, но победата с 2:1 над богатия тим на Манчестър Сити в последния кръг може да им даде допълнително самочувствие, което да им помогне срещу Челси.

Челси е домакин на последния Уест Бромич
Отборът на Челси е домакин на последния във временното класиране тим на Уест Бромич в среща от 19-ия кръг на английската Висша лига, която ще започне от 15:00 часа. Напоследък резултатите на Челси са незадоволителни и напрежението върху мениджъра Луиш Фелипе Сколари не спира да се покачва. Бразилският специалист не се яви на пресконференцията след мача с Евертън (0:0) и донесе парична санкция за своя клуб. Уест Бромич пък е единственият отбор в историята, който се е спасил от изпадане, след като е бил на последното място по Коледа.
Сега момчетата на Тони Моубри отново са последни, но победата с 2:1 над богатия тим на Манчестър Сити в последния кръг може да им даде допълнително самочувствие, което да им помогне срещу Челси.

Микаел Есиен продължава да е големият отсъстващ за състава на „сините”. Капитанът Джон Тери също пропуска двубоя, след като получи червен картон в мача с Евертън. Добрата новина е, че Рикардо Карвальо е възстановен от своята травма и може да започне като титуляр. Като такъв най-вероятно ще излезе нападателят Дидие Дрогба, който ще си партнира с голмайстора на Висшата лига до момента Никола Анелка.

За Уест Бромич испанският халф Борха е под въпрос, както и Джонатан Грийнинг. Ишмаел Милър пък е тежко контузен и ще пропусне срещите до края на сезона.
Ливърпул избра новия мениджър

Фейенорд чака неустойка за Арне Слот

ТОВА БОЛИ! Евертън спря Ливърпул за титлата (ВИДЕО)

"Гудисън" видя отново триумф над червените след 14 г.

Тен Хаг чете конско на...медиите

Мениджърът на Юнайтед бесен след публикации за мача с Ковънтри

Арсенал се завърна на върха след важна победа над Уулвс (ВИДЕО)

Лондончани се върнаха към победите

Манчестър Сити излъга Челси и се класира за финала на ФА Къп (ВИДЕО)

Бернардо Силва вкара единственото попадение в срещата

Брентфорд разби Лутън при визитата си, вкара 5 гола на противника си (ВИДЕО)

Между двата тима се получи доста интересен мач

Уест Хам и Нюкасъл обмислят треньорска промяна, и двата тима с мераци към Сари

Италианецът може да избира

Ювентус започна преговори с Жоржиньо от Арсенал

Торинци искат да върнат халфа в Италия

Легенда на Арсенал: Нямат шанс за титла

Пол Мърсън отписа своя любим клуб

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки