Бразилия се опитва да свали напрежението от плещите на Неймар

"Неймар не може да печели сам и не може да губи сам. Той е част от отбора", каза Сколари

Бразилия се опитва да свали напрежението от плещите на Неймар

Треньорският щаб на Бразилия и футболистите от националния отбор на страната се опитват да свалят голямото напрежение от плещите на звездата Неймар. Почти всички в Южна Америка очакват нападателят на Барселона да изведе "селесао" до рекордната шеста световна титла.

"Неймар не може да печели сам и не може да губи сам. Той е част от отбора. На моменти показва, че може да решава мачове. Показва, че е по-добър от другите футболисти, но ние всички знаем това. Неймар печели или губи заедно с целия отбор", заяви треньорът на бразилския отбор Луис Фелипе Сколари.

Бразилският национал Давид Луис също призна, че Неймар е върнал магията в състава на Бразилия. "Неймар е велик играч. Той върна магията в бразилския отбор. Може отново да мечтаем бразилец да бъде най-добър от всички в света. Той добре знае, че не всичко зависи от него. Неймар не може да носи отговорността за представянето на отбора във всеки един мач", каза Давид Луис. Бразилия ще срещне Камерун в третия си мач от груповата фаза на Мондиал 2014. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки