Стефан Велев: Ще се докажа на Пепе Мурсия

"Вече си връщам самочувствието, главата ми е изчистена”

Стефан Велев: Ще се докажа на Пепе Мурсия

Халфът на Левски Стефан Велев заяви, че ще се опита да впечатли новия тренъор на сините Пепе Мурсия. Велев започна като титуляр в последната проверка на сините - 1:1 срещу Монтана. Той има вина за попадението в мрежата на сините, но пък се реваншира с красив гол от воле. Дълго време полузащитникът се възстановяваше от контузия в коляното.

"Вече си връщам самочувствието, главата ми е изчистена. Ще се старая да покажа максимума от себе си, за да докажа на новия тренъор Пепе Мурсия, че заслужавам място в отбора. Ако реши да ме оставя на пейката, ще продължа да тренирам упорито, да давам всичко от себе си, за да ме включи в състава", каза Велев.

"Обещание на феновете за новия сезон не мога да давам. Искам през цялото първенство да са зад нас, независимо от резултатите. Защото по време на честванията на 100-годишния юбилей се видя, че в България много хора обичат Левски. Призовавам ги да дойдат на стадиона и да ни подкрепят така, както само те могат да го правят. Ако всички сме единни, нещата може да се получат", завърши Велев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки