„Червените” фенове искат агитката на ЦСКА в сектор "А" за дербито, ръководството контрира /обновена/

„Независимо от резултата в неделя, отговорност ще бъде търсена”, пишат привържениците в обръщение

„Червените” фенове искат агитката на ЦСКА в сектор "А" за дербито, ръководството контрира /обновена/

Армейци,

Всички ние сме от ЦСКА и го подкрепяме с всички сили на стадиона, не заради някой конкретен футболист, треньор или ръководител.


Това пишат феновете на „червените” от „Сектор Г” в обръщение на своя сайт в навечерието на вечното дерби срещу Левски от втория кръг на „А” група. Ето и останалата част от съобщението, без редакторска намеса на Novsport.com:



"Момчета и момичета,

Искаме да Ви съобщим, че след среща между организираните привърженици на ЦСКА София, бе взето решение на утрешния дерби мач с „отбора на всички власти”, нашето присъствие на стадиона да бъде само и единствено в сектор „А” на националния стадион „Васил Левски”. Причината за това действие е недоволството ни от спортно – техническия състав и ръководството на тима. Знаем колко тежък момент изживява клубът и именно, заради това утре отново ще бъдем на стадиона. Защото няма по – важно нещо от това да сме на стадиона, на всеки един мач, един до друг, единни и силни.

Феновете на ЦСКА с пропуски /билети и карти/ за сектор "Г", ще бъдат допуснати с тях в сектор "А".

Всички ние сме от ЦСКА и го подкрепяме с всички сили на стадиона, не заради някой конкретен футболист, треньор или ръководител. Ние сме там, заради идеята ЦСКА, заради магията на четирите свещени букви. Така ще бъде и утре. Публиката на ЦСКА винаги е била нещото, с което клубът може да се гордее, дори и в най-трудните моменти.

Нека го покажем отново!

Но виновниците за позорното представяне в четвъртък не бива да се успокояват. Независимо от резултата в неделя, отговорност ще бъде търсена както от хората направили и позволили безпрецедентна като бройка селекция, така и от определени футболисти, които системно са засичани да нарушават спортния режим и други, които не осъзнават в кой клуб се намират. Но всичко това след неделя...”

Няколко часа след обръщението на феновете с такова излезе и ръководството на ЦСКА, което също публикуваме без редакторска намеса:

"Армейци,

Ръководството на ПФК ЦСКА АД след съгласуване с органите на МВР взе решение, че привърженици закупили си билети за сектор Г няма да бъдат допуснати в сектор А. На същите, ако пожелаят ще им бъде разрешено да ги върнат и да си закупят за сектор А. Информацията пусната по-рано днес в интернет пространството, че всички привърженици закупили билет за сектор Г ще бъдат допуснати в сектор А не отговаря на истината!"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки