Трима от Литекс се връщат за Лудогорец

Наставникът на ловчанлии Красимир Балъков ще направи поне три промени по състава за гостуването на Лудогорец в неделя в сравнение с последния двубой с Хасково.

Трима от Литекс се връщат за Лудогорец
Наставникът на ловчанлии Красимир Балъков ще направи поне три промени по състава за гостуването на Лудогорец в неделя в сравнение с последния двубой с Хасково. Сред единадесетте ще се завърнат вратарят Винисиус Баривиейра, централният защитник Илия Миланов и левият бек Антон Недялков. Бала им бе дал почивка в двубоя с новака в А група. Той искаше да види в какво състояние се намират техните заместници - Конов, Гълъбов и Васил Божиков. С оглед сериозността на сблъсъка с разградчани в неделя обаче тримата ще се върнат на пейката.
 
Специалистът ще умува и за това дали Петрус Бумал или Петър Златинов да излезе в средата на терена до млад ока Кристиян Малинов.
 
Мачът със сигурност пропуска контузеният нападател Кирил Десподов, а Александър Цветков, който лекуваше травма, до последно ще е под въпрос, като вероятността да попадне в групата не е особено голяма.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки