Сензациите в пресата днес: Плачи поема националния отбор

И още: Бенфика вади 3 милиона евро за Кейшара, Херо маха и испанците, ЦСКА се разделя със Сендрино Мисиджан, Ултиматум за Матушев, Нападател изнудва Славия

Сензациите в пресата днес: Плачи поема националния отбор

Сензациите в пресата днес, 23 септември 2014г.::

"24 часа": Плачи поема националния отбор

Камило Плачи отново ще поеме националния отбор. Бившият наставник на волейболистите ни е получил предложения от две федерации и прегово­рите са в напреднала фа­за. 57-годишният италиа­нец напуска тима ни след много слабото представя­не в Световната лига. Там нашите допуснаха 11 за­губи и отпаднаха във вто­рата група на турнира.

Преди няколко дни Плачи бе обвинен ди­ректно от доскорошния си помощник Найден Найденов, че е разбил от­бора. Специалистът от Спекия обаче нямал ни­какво намерение да влиза в полемики с Наката или с когото и да било. Плачи бил изненадан и от тира­жираната информация, че след месец щял да на­прави скандални разкри­тия около работата си.



През тази седмица се очаква да има яснота око­ло бъдещето на Пламен Константинов в нацио­налния. Той вече проведе разговор с ръководство­то на федерацията, което е демонстрирало подкре­пата си за младия ни тре­ньор. При дебюта на Пла­мен националите записа­ха 13-о място на световното в Полша.

"Меридиан мач": Бенфика вади 3 милиона евро за Кейшара


Една от големите звезди на Лудогорец - Жуниор Кейшара, е много близо до трансфер в гранда Бенфика през зимата, научи "Меридиан мач". Хора от "орлите" са наблюдавали на живо Кейшара цели три пъти през този сезон - в двата мача със Стяуа, както и на стадион Анфийлд" в Ливърпул.

Сумата. която Бенфика е предло­жила на Лудого­рец, е внушителните 3 млн. евро. Приблизително толкова дава и руският Локо (Москва), като там дори личните ус­ловия са били подобри, но босът на разградчани Ки­рил Домусчиев е посъветвал Кей-шара да избере „Луш".

"Тема спорт": Херо маха и испанците


Димитър Димитров-Херо, който ще поеме Левски от пролетния полусезон, няма да разчита на испанските играчи Аниете и Бедоя. Това е решил бургазли­ята след мача в Хасково. Димитров е вкарал испан­ците в списъка, в който фигурират няколко бълга­рски играчи, както и Ай­мен Белаид.

Поради тази причина спортно-техническият ди­ректор Георги Иванов е преустановил опитите да предоговаря нови заплати с чужденците. Аниете дойде като голмайстор във вто­ра лига на Гърция и получи месечна заплата от 8 хиля­ди евро на Терена", а Гонзо бе решил да я намали с поне 30 процента от пролетта. След като Пепе Мурсия бе освободен от треньорския пост, сънародниците му не се радват на особено дове­рие от страна на настоя­щия щаб. Аниете често е овикван от временния наставник Георги Иванов, а в последните два мача вече бе резерва. Испанецът вка­ра и на Славия, и на Хасково, след като се появяваше през второто полувреме, но с това няма да спечели титулярно място за дерби­то с Лудогорец.

Положението с Бедоя пък е по-зле. Димитър Димит­ров е категоричен, че иг­рач с подобни физически данни не се вписва в кон­цепцията му, а и спортно-техническите му качества не се харесват на следващия треньор. Бедоя губи почти всяко единоборство поради крехката си физика. Херо гледа всички мачове на сините, като повечето от тях на живо, а за предс­тавянето на испанците в тренировъчния процес се информира от пратеника си в Левски Петър Колев, който влезе в щаба на Гон­зо преди около месец.

Аниете подписа договор за една плюс една година с Левски и ще стане част от дългия списък с освободени играчи, на които клубът плаща неустойка. Бедоя пък се обвърза със сините за 2 години и преговорите с неговите агенти за прекратяване на контракта ще бъдат по-тежки.

"Тема спорт": ЦСКА се разделя със Сендрино Мисиджан


Едно от новите попълнения на ЦСКА Сенд­рино Мисиджан почти сигурно ще се раздели с клуба по време на зимна­та пауза в шампионата. Откакто червените привлякоха Тончи Кукоч за ляв бек, холандецът изобщо не попада в гру­пата за мачовете на ти­ма, което е индикация за оценката на качествата му. Повече от ясно е, че ситуацията с него е пре­допределена. Раздялата с него е въпрос на няколко месе­ца.

Не е изключено през зи­мата ЦСКА да се раздели и с Пламен Крачунов, кой­то дори не попадна в групата за последните мачове на тима. Тук оба­че всичко ще опре до не­говото желание.

"Меридиан мач": Ултиматум за Матушев


Ръководството на Локо (Пд) постави ултиматум на тре­ньора Неделчо Матушев за две победи срещу Верея за Купа­та и в дербито с Бо­тев. Ако в спомена­тите мачове „смърфовете" ни стигнат до победи, специа­листът ще бъде увол­нен. Вчера преди последната трени­ровка преди гостуването в Стара Загора шефовете са влезли в съблекалнята и са провели 45-минутен разговор с футболисти и спортно-технически щаб.

Заради неубеди­телните резултати в последно време нас­троението в отбора е доста минорно. Ше­фовете на Локо оба­че категорично са обявили пред отбора, че няма да позволят любимият им тим да изпадне.

"Меридиан мач": Нападател изнудва Славия


Ръководството на Славия проведе вчера заключителни прего­вори с македонския национал Душан Савич. За високия 173 см нападател стана дума още преди мача с Чер­но море (1:3), но пре­говорите се забавиха заради финансовите изисквания на играча. Първоначално той е поискал заплата, каквато никой в клуба не взима. Все пак нацио­налът на Македония идва от казахстанския Кайсар, където месеч­ните възнаграждения и премиите са доста по-високи от тези у нас.

В крайна сметка обаче Савич се е на­вил на в пъти по-ниска заплата и може би ще подпише в близките дни. 29-годишният фут­болист е юноша на Цървена звезда. Играл е за македонските Бе­ласица, Победа, Вар­дар, Работнички, ру­мънския Брашов, ко­рейския Инчеон Юнай-тед, узбекския Пахтакор, украинските Волин Луцк и Ховерла, както и казахстанския Кайсар.

Дерменджиев след 13-ата поредна победа: Искам и титлата, и купата!

Треньорът на Лудогорец бе много доволен от успеха над Хебър

13 от 13! Лудогорец държи 13-та титла (ВИДЕО)

"Орлите" спечелиха категорично с 3:0

Капитанът на Лудогорец Антон Недялков поднови тренировки

Той се възстанови след поредната си контузия

Пьотровски: На загрявката разбрахме за загубата на ЦСКА

Халфът призна и за късмет срещу Левски

Вижте кой ще свири Лудогорец - Левски

Ето всички назначения

СЕРИЯТА ПРОДЪЛЖАВА! Лудогорец ликува на "Лаута"(ВИДЕО)

Късна драма и болезнен за Локо (Пд) герой

Лудогорец обяви кога пуска билетите за Левски

Деца и пенсионери ползват 50% намаление

Лудогорец падна от Стяуа след скандална дузпа (ВИДЕО)

"Орлите" загубиха с 2:3 в контролна среща

Дерменджиев: Има умора в нашия отбор, паузата идва навреме

"Изиграхме добър мач", каза треньорът на Лудогорец след разгрома над Локо (София)

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки