Попето: В националния отбор няма никакви проблеми

„От България никога няма да се откажа”, каза капитанът на националите и защити Любо Пенев

Попето: В националния отбор няма никакви проблеми
„Моя грешка бе, че след мача с Малта не се спрях пред медиите да говоря, но си мисля, че тогава щях да кажа хиляди глупости и затова постъпих по този начин."

Така капитанът на българския национален отбор по футбол Ивелин Попов коментира факта, че след равенството в европейската квалификация срещу малтийците в София (1:1) и пропуснатата от него дузпа, той не пожела да застане пред журналистите.

„Винаги съм искрен, в националния отбор няма никакви проблеми. Просто абсолютно нищо не ни се получава на практика. Няма го този хъс, тази злоба от предишните квалиификакции. Нещо става и аз не знам какво е то. Говоря си с другите, че ако играем така, както за клубовете си, щяхме да сме едно от първите две места. Не знам защо се получава така. Никога не съм усетил, че някой ми иска лентата. Още от мача с Унгария като дойде Любо Пенев, той каза, че аз ще бъда капитан”, заяви Попето в ефира на „Дарик”.

„Ако някой друг дойде и вземе лентата и нещата тръгнат, няма проблем да я дам. Най-хубаво ми е като се прибирам в България, играем добре и хората ме спират и ми казват хубави неща за националния отбор.”

„Лично моето мнение е, че Любо специално за мача с Малта нямаше какво да направи. Имахме 20 положения, удари, дузпа, топката се търкаляше по голлинията, той какво да направи, да влезе той ли да вкара?"

"Социалистически са мненията, че не трябва да съм в отбора, но до мен не са дошли информации от президент, вицепрезидент, треньор. За мен най-голямата тръпка е националният отбор и няма проблем да съм резерва. От България никога няма да се откажа, дали ще бъда викан е отделен въпрос. Но от моята уста за отказване няма да чуете нищо, това си е моята страна." 

"Не знам какво да се направи, имаме качествени футболисти, искрено се надявам нещата да тръгнат във възходяща линия. Но как да стане това, не мога да кажа." 

"Ние всички седяхме в шок, беше едно мълчание, Любо крачеше в съблекалнята. Дойде при мен и каза, че е учуден как съм бил дузпата. После ни пожела успех в клубовете и каза само, че такъв мач не е имал и като треньор, и като футболист." 

"Бих казал на всички в изпълкома да сме по-колегиални и ако има нещо, да си го кажем в очите. Съгласен съм, както дойде Боби Михайлов в съблекалнята и каза: "Попе, игра слабо, защо така?" Нека си ги казваме така, а не чрез медиите."

"Тъпо е, обидно е, гадно е, но нещата вече са такива, каквито са. Единствено ни остава да доиграем оставащите мачове за България и нашата чест. Мога само да кажа на феновете да не плюят другите, обвинявайте мен. Извинявам се, че изпуснах дузпата, аз съм виновен. Не си мислете, че не исках да вкарам и да се израдвам", допълни той.
Георги Минчев с хеттрик в Кипър

Нападателят носи триумф с 5:4

Страхотен Десподов спаси ПАОК от срам в Гърция

Капитанът на България с перфектна асистенция в добавеното време за 1:1

ОБЗОР: Георги Костадинов със силен мач за АПОЕЛ срещу Арис (ВИДЕО)

Претендентите за титлата в Кипър с домакински победи

Ковачев бе титуляр за Ахмат при сензационен успех над ЦСКА (Москва)(ВИДЕО)

Отборът на българина изненада противника си

Георги Миланов с гол за Динамо (Букурещ), отборът му обаче се издъни в края (ВИДЕО)

Тимът на българина е в зоната на изпадащите

Гьозтепе на Мъри гази с класика, на крачка е от Суперлигата (ВИДЕО)

Няма какво да спре тима на българина

Стоилов: И двата гола бяха плод на късмет (ВИДЕО)

Треньорът на Гьозтепе недоволен от тима си

Бивш национал с асистенция в Белгия

Витонов спомогна за успех на Беверен

Равенство за Гьозтепе в Турция (ВИДЕО)

Тимът на Стоилов на две победи от елита

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки