Двама отсъстваха от първата тренировка на ЦСКА в Гърция

Футболистите на ЦСКА проведоха сутрешно занимание на гръцка земя, където отборът кара първата част от своята подготовка. Заниманието до Ксанти започна в 10:00 часа и премина предимно в бегови упражнения

Двама отсъстваха от първата тренировка на ЦСКА в Гърция
Футболистите на ЦСКА проведоха сутрешно занимание на гръцка земя, където отборът кара първата част от своята подготовка. Заниманието до Ксанти започна в 10:00 часа и премина предимно в бегови упражнения. От тренировката отсъстваха Грегъри Нелсън и Георги Амзин. Първият още не е напълно възстановен от операция, а юношата на червените е с настинка.

 
Второто занимание за деня е предвидено да започне в 17:00 часа и ще премине във фитнес залата. 

В Ксанти е предвидено червените да изиграят една контролна среща срещу Вихрен Сандански, като по план спарингът трябва да бъде на 24.01. и ще се проведе на един от тренировъчните терени. Лагерът ще приключи на 25.01., когато тимът на Милен Радуканов ще се прибере в София. 

ЦСКА се подготвя в базата на Шкода Ксанти La Chalet. Базата на елитния гръцки отбор се намира на десетина километра извън самия град Ксанти и е непосредствено до стадиона на отбора в градчето Пигадия.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки