Расинг с втора поредна победа за Копа Либертадорес

Расинг този път срази с 4:1 парагвайския Гуарани като домакин и събра 6 точки

Расинг с втора поредна победа за Копа Либертадорес

Нападателят Густаво Боу вкара хеттрик за аржентинския Расинг, който постигна втора победа от два мача в група 8 на турнира Копа Либертадорес. Расинг този път срази с 4:1 парагвайския Гуарани като домакин и събра 6 точки. В същата група следват Спортинг Кристал с 2 точки, Гуарани и Депортиво Тачира (Венецуела) с по 1:1. Боу, който записа още един хеттрик- при победата с 5:0 над Тачира в първия кръг от турнира, сега откри резултата в 43-ата минута. Три минути след началото на второто полувреме Вашингтон Камачо подаде на ветерана Диего Милито за 2:0, но гостите върнаха едно попадение чрез Федерико Сантандер в 48-ата.

 

25-годишният Боу се развихри в последните 12 минути, след като добави още два гола и оформи крайния резултат. Имаме една задача- да запазим формата, в която се намираме. Копа Либертадорес е един много труден турнир, но ние трябва да показваме тази игра и като домакини, и като гости, заяви треньорът на аржентинските шампиони Диего Кока. В другата среща от групата Спортинг Кристал (Перу) и венецуелския Тачира завършиха 1:1.

 

Карлос Лобатон откри резултата в 26-ата минута, но Сесар Гонсалес изравни от фаул в 86-ата. Героят за гостите обаче се оказа вратар- Алан Лийбескинд спаси дузпа в добавеното време, бита от Ренцо Шепут. В последния мач на треньора Густаво Кинтерос Емелек срази с 3:0 като домакин Дъ Стронгъст в среща от група 4. Кинтерос, който ще бъде новият национален селекционер на Аржентина, беше мотивирал момчетата си до краен предел. Те водеха с 2:0 още след края на първото полувреме с голове на Милер Боланьос и на Мауро Фернандес. В 69-ата минута Анхел Меня се разписа за 3:0 след центриране на Роберто Бурбано от дясно. Така с този успех Емелек записва втора победа от два мача, докато за боливийците е първа загуба след успех на старта.

 

В първа среща от група 3 аржентинският Уракан изтръгна 2:2 на свой терен с Минерос де Гуаяна (Венецуела). Самир Валойес откри резултата в 21-ата минута, а в 27-ата Лукас Виляруел изравни. В 81-ата минута Вайлоес вкара за 1:2, като се разписа от дузпа. Но съдията Карлос Анхел Миранда от Чили отсъди още една дузпа, този път за домакините две минути преди края. От нея Едуардо Домингес изравни за 2:2. Тази нощ е втората среща от групата между Университарио де Сукре (Перу) и Крузейро (Бразилия).

В Иран: Връщат забраната за жени на стадионите

Вижте подробности

Карлос Тевес приет по спешност в болница

Треньорът на Индепендиенте рязко се е почувствал зле

Суперкласико: Бока обърна Ривър до 3:2 (ВИДЕО)

Лудо дерби, VAR и пълен стадион в четвъртфинал за Купата

В САЩ: Меси с 2 гола и асистенция, Интер бие с 3:1 (ВИДЕО)

Лео вече има 9 попадения и 5 финални паса в 9 мача

Меси вкара два и подаде за трети при пробеда на Интер Маями

Аржентинецът отново блести

Решено: ФИФА създава десетки нови комисии

Планът е те да станат 35, в момента са 7

Ясни са всички участници на Световното клубно първенство

РБ Залцбург изненадващо влезе в отбрания лист

Ал Хилал най-накрая загуби след 34 поредни победи (ВИДЕО)

Те загубиха с 2:4 от Ал Аинв първия полуфинален мач в азиатската Шампионска лига

На 58 години: Ромарио се върна във футбола

За да играе със сина си в клуба, чийто президент е

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки