Васил Колев за загадъчния инвеститор: Наистина има такъв човек, не е мит

С разрастването на броя акционери и доверието в Левски това по естествен път ще доведе до спонсори, смята членът на УС

Васил Колев за загадъчния инвеститор: Наистина има такъв човек, не е мит
Митичният българин, който проявява интерес към голям пакет акции в Левски, е реално съществуващ човек, а не мит. Това заяви членът на УС Васил Колев след днешното заседание на Управителния съвет на „сините”.

„Хващате се за митичния българин, има такъв българин. Аз го попитах (Батков), защото по-големи евентуални акционери преговарят с главния акционер, отправят му оферти и т.н. Наистина има такъв човек, не е някакъв мит или легенда. Множество хора има, които са готови да помогнат на Левски”, коментира Васил Колев.

Според него кампанията „Левски е твой”, при която феновете даряват парични средства срещу акции на клуба, върви добре, но могло и по-добре. Той посъветва всеки привърженик да не се колебае и да се включи в кампанията.

„Мисля, че се случва добре кампанията (акциите срещу дарения), но имаме по-високи цели, но има и доста време тепърва. Естествено притиснати сме от времето за лиценза и призовавам хората да се включат в дарителската кампания. Има смисъл, това не са едни пари хвърлени на вятъра, нито са едно пари, които ще изчезнат някъде или ще се злоупотреби с тях. Имаме възможността да направим нещо много голямо за Левски, просто трябва да си дадем тази сметка. Аз лично нямах съмнения да се включа дори за секунда. Аз съм поел за себе си този риск и ми се иска да вярвам много такива хора като мен в България. Така разсъждавам – нито съм най-богатият човек в България, нито с най-големи възможности, нито с лекота си изкарвам парите, но Левски има нужда от всеки фен”.

Колев съветва всеки, който има въпроси около кампанията, да се свърже директно с клуба.

„Има неясноти какво и как се случва, къде даряват, в какви сметки. Ще направим всичко възможно смляната информация да стигне до хората, но и те трябва да се интересуват от това нещо как се случва. Не е толкова трудно. Най-лесното нещо е – идваш на „Герена” или звъниш по телефона в клуба, или пишеш един e-mail на Батков, който е посочен, и се получава цялата необходима информация. Интерес има,. Въпросът е в какви срокове ще се обърне в реални действия”.

Според Васил Колев, намирането на спонсори ще се случи по естествен път с набирането на голяма маса акционери.

„С разрастването на броя акционери и доверието в Левски това по естествен път ще доведе до спонсори. Ние непрекъснато сме в процес на различни преговори, оферти, имаме опции и т.н. Все повече възможности ще имаме, колкото повече се отваря клубът към хората”.
Левски U14 разби конкуренцията и стана шампион 3 кръга преди края

Отборът на Георги Коруджиев свърши отлична работа

Официално: Кабаков ще свири Вечното дерби

Вижте всички съдийски назначения за първия плейофен кръг

От ЦСКА: При нови ексцесии дербито ще е без фенове

„Червените“ с официална позиция

Левски иска петима да преподпишат, връща ас за дербито

Ел Джемили също ще бъде привикан от ръководството

Костов: Не сме толкова спокойни (ВИДЕО)

Треньорът на Левски говори след 1:0 над Берое

МЪКА! Забравен герой спаси Левски (ВИДЕО)

Фадига носи 1:0 над Берое, Сектор "Б" остана празен

Уелтън блести в Япония, даде асистенция за успех на Гамба

Бразилецът изигра силен мач

Сираков: Главницата към НАП е погасена, няма опасност от фалит

„За първи път от поне 10-15 години Левски няма лихвоносни задължения към НАП“

Левски е подновил интереса си към вратаря на Пирин

Украинският страж може да засили конкуренцията на "Герена"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки