Левски чака пари от ЦСКА за зулумите на „Герена”

Става въпрос за около 9000 лева, говорил съм с г-н Живков, от ЦСКА вече закъсняват с превеждането им", призна Баждеков

Левски чака пари от ЦСКА за зулумите на „Герена”

Ръководството на Левски все още чака пари от ЦСКА за огромните поражения, които „червените" фенове нанесоха на сектор „Г" на стадион „Георги Аспарухов".

Става въпрос за около 9000 лева, които „армейците" вече трябваше да са превели на вечния си съперник. „Говорил съм с г-н Живков. Все още чакаме тези пари.

От ЦСКА вече закъсняват с превеждането им. Надяваме се скоро всичко да бъде наред и да получим тази сума", призна пред „Меридиан Мач" изпълнителният директор на Левски Константин Баждеков.

Той каза още, че всички ремонтни дейности в сектор "Г" ще са на стойност около 70 000 лева. „Решихме да направим допълнителни ремонти, за които няма да искаме пари от ЦСКА.

Това си беше наше решение , поясни Баждеков. Междувременно стана ясно, че билетите за феновете на Левски при гостуването на Пирин ще струват три лева.

Цената е определена след договорка между двата клуба. В Благоевград ще бъде и мобилният фенмагазин на „сините" „Ултрабус". Той ще бъде паркиран в 14,00 часа пред сектора за гости на стадион „Христо Ботев" и ще предлага пълна гама фен-ски артикули.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки