Пламен Стайков се завръща в планинското изкачване

След близо 5 месечно прекъсване, абтомобилните състезания в България се завръщат този уикенд в Шумен. Феновете на бързите скорости ще могат да се насладят на старта „Мемориал Валери Великов 2015“.

Пламен Стайков се завръща в планинското изкачване
След близо 5 месечно прекъсване, абтомобилните състезания в България се завръщат този уикенд в Шумен. Феновете на бързите скорости ще могат да се насладят на старта „Мемориал Валери Великов 2015“. За планинското изкачванеса подадени близо 60 заявки за участие, което предвещава зрелищна надпревара.
 
Завръщане в тази дисциплина ще направи шампионът по планинско изкачване за 2013г. и рали шампион за 2014г. Пламен Стайков. Той ще се състезава в клас RC 2 със своето Mitsubishi Lancer Evo 9.Пилотът на Евроком Рали Тим ще се радва на спонсорска подкрепа от Kroon Oil,Point S Bulgaria. Медиен партньор за втора поредна година ще бъде LAP.bg.
 
Утре сутринта участниците ще минат технически преглед, а официалните тренировки, които ще се проведат в 3 манша започват от 13:30 часа. Първият старт е в неделя от 10:30ч.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки