Шефовете в ЦСКА на среща с "Трейс Груп" следващата седмица

"Искам да чуя какво предлага той в перспектива и на база на неговия план ще реша дали да помогна". каза членът на Борда на директорите на „Трейс Груп" Галин Михайлов

Шефовете в ЦСКА на среща с "Трейс Груп" следващата седмица

Акционерът в ЦСКА Галин Михайлов, който е член на Борда на директорите на „Трейс Груп", обяви пред „Тема Спорт", че ще проведе разговори с новия собственик на клуба Ивайло Манджуков. Михайлов не изключи възможността да окаже финансова помощ на армейците.


„Разбрали сме се с Ивайло да се срещнем в началото на следващата седмица. Ще обсъдим бъдещето на ЦСКА. Искам да чуя какво предлага той в перспектива и на база на неговия план ще реша дали да помогна. Принципно имам такава готовност, но първо искам да се запозная с визията за бъдещето", заяви Михайлов.

Вчера се появи слух, че армейците може да се обединят с втородивизионния Верея, чийто президент е Михайлов, и да започнат на чисто от "Б" група.

„Това са глупости на търкалета. Няма как юридически да се стигне до такъв вариант", лаконичен бе по темата Галин Михайлов, отхвърляйки категорично подобна възможност.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки