Каспер Шмайхел разочарован от Лийдс

Вратарят на Лийдс Юнайтед Каспер Шмайхел е неприятно удивен от решението на йоркширския клуб да го продаде на Лестър Сити и обвинява ръководството в това, че не са удържали на думата си и не са му дали възможност да покаже докрай качествата си на "Елънд Роуд"

Каспер Шмайхел разочарован от Лийдс
Вратарят на Лийдс Юнайтед Каспер Шмайхел е неприятно удивен от решението на йоркширския клуб да го продаде на Лестър Сити и обвинява ръководството в това, че не са удържали на думата си и не са му дали възможност да покаже докрай качествата си на "Елънд Роуд".

Вчера Лийдс потвърдиха, че са приели предложението на "лисиците" за Шмайхел и се мотивираха с това, че не са успели да съгласуват продължение на контракта на датчанина, син на легендата на Дания и Манчестър Юнайтед Петер Шмайхел. Мениджърът на "белите" Саймън Грейсън, който привлече Шмайхел миналото лято от Нотс Каунти, определи като "правилна сделка" продажбата на вратаря. Самият Шмайхел обаче не крие разочарованието си от това решение.

"След края на сезона се договорих с Лийдс да отработя последната година от моя контракт и да се опитам да помогна на отбора да спечели промоция в елита. Затова приемам с дълбоко разочарование новината за това, че Лийдс приемат предложението на Лестър. Искам да отбележа, че никога не съм искал да напусна Лийдс, както и не съм отхвърлял предложение за нов договор, тъй като такова не ми е предлагано. Изпитвах удоволствие от представянето ми за клуба и се надявах да стигнем до промоция. Мениджърът сега ми каза, че е доволен от представянето ми, но смята за добра сделката с Лестър. Поставен съм в много трудна ситуация и ми е нужно време, за да обмисля опциите за бъдещето ми".
 
Почетино хвали Челси след сезона

„Толкова съм доволен и горд от играчите“, обяви аржентинецът

Гуардиола пренаписа историята, Сити пак е шампион! (ВИДЕО)

Обратът на Арсенал не промени класирането

От Байерн са категорични за мениджъра на Брайтън

Той няма да бъде следващият треньор на тима

Решено е! Де Дзерби се разделя с Брайтън до броени дни

Той ще освободи поста си след края на сезона

Уулвс е в напреднали преговори с ас на Саутхемптън

Че Адамс може да подсили "вълците"

Реал (Мадрид) вече е разбрал за тайната клауза на Мак Алистър

"Кралете" се интересуват от халфа на Ливърпул

Челси постигна договорка за привличането на Месиньо

Талантът от Палмейрас май ще акостира при "сините"

Артета ще преговаря за нов договор след края на сезона

Сегашният му контракт е до края на следващата кампания

Емери: Искам да спечеля Висшата лига и Шампионската лига с Астън Вила

Мениджърът на бирмингамци демонстрира големи амбиции

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки