Септември (Симитли) започна подготовка с четирима от Левски, трима от Пирин и един от Вихрен (снимки)

32 футболисти почнаха със Септември, играчи и треньори старта с шампанско за успех

Септември (Симитли) започна подготовка с четирима от Левски, трима от Пирин и един от Вихрен (снимки)
Отборът на Септември (Симитли) стартира лятната си подготовка с осем нови попълнения. Треньорът Юри Васев изведе общо 32 футболисти за първата тренировка, а отец Спас отслужи водосвет за здраве, след което бяха гръмнати и три бутилки шампанско за бъдещи успехи на отбора, предаде кореспондентът на Novsport.com в Благоевград.

Четирима от новите - вратарят Петър Хубчев, Йордан Господинов, Жоро Георгиев и Емил Колев идват като преотстъпени от Левски по договора за сътрудничество в областта на детско-юношеската школа, който бе сключен преди няколко месеца.

Трима пък са от школата на Пирин набор’92. Това са вратарят Станислав Карадалиев, Стоян Тренчев и Костадин Златанов. От Вихрен (Сандански) пък като ново попълнение идва Андон Гущеров.

От тези, които играха в отбора миналато първенство отсъстваха Николай Димиров, Емил Тренков, Георги Самокишев и вратарят Иван Църваришки, които ще заиграят в други отбори.

За тези, които са на проби в отбора, треньорът Юри Васев ще се произнесе в предстоящите три контроли с Локомотив (Сф) на 29 юни, с Монтана на 1 юли и с Лудогорец (Разград) на 3 юли. Първите две проверки ще се играя в Банско, а тази с Лудогорец в Смолян.

На първото занинамание на Септември (Симитли) присъства кметът на Симитли и благодетел на отбора Апостол Апостолов, директорът на детско-юношеската школа Борис Николов, треньорът на вратарите Димитър Атанасовски и Антон Бачев, който е треньор в школата. Днес обаче отсъстваше изпълнителният директор Методи Стойнев, чиято отпуска съвпадна с първата тренировка.

На 3 юли от 10:00 часа в Симитли  ще се състои приемен изпит за млади таланти, на който ще присъства треньорът на Левски Георги Иванов и треньор от от ДЮШ на „сините”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки