Рожденикът Гонзо: Най-хубавият подарък за мен е, че няма контузени (видео)

"Мисля, че е нормално в този период от подготовката ни да изглеждаме по този начин"

Рожденикът Гонзо: Най-хубавият подарък за мен е, че няма контузени (видео)

Старши треньорът на Левски Георги Иванов, който отпразнува своя 35-и рожден ден с победата над столичния Локомотив (София), коментира успеха и обяви, че е нормално на този етап от подготовката неговият тим да изглежда уморен, съобщи репортер на Novsport.com.

"Сините" надделяха с 1:0 с гол в бенефисния мач Георги Марков, като единственото попадение в срещата реализира новото попълнение Иван Цветков, разписал се след асистенция на друг дошъл на „Герена” през това лято - Симеон Райков.

"Мисля, че е нормално в този период от подготовката ни, а и за това кратко време, футболистите да бъдат малко по-тежки. Тази проверка бе, за да видим някои неща и като цяло съм доволен от представянето ни.

Направихме контролата заради Георги Марков и беше съвсем нормално на този етап да изглеждаме по този начин”, каза Гонзо, който обяви, че най-добрият подарък за рождения му ден е бил фактът, че никой от състезателите му не е получил травма.

„Най-радващото е, че нямаме контузии. Пожелавам си здраве за мен и за семейството и за хората, които уважавам и обичам”, сподели Иванов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки