В Черно море се отказват и от Чанович

Вратарят Александър Чанович е поредният футболист, който ще напусне Черно море след края на сезона

В Черно море се отказват и от Чанович
Вратарят Александър Чанович е поредният футболист, който ще напусне Черно море след края на сезона, съобщава „Тема спорт“.
 
32-годишният сърбин бе взет по спешност през есента за заместник на тежко контузения Георги Китанов. Кракът на младока бе счупен по време на домакинството на Берое и се наложи той да бъде опериран. Чанович изигра 10 мача за варненци в „А“ група и остави добри впечатления с изявите си. Спортно-техническият щаб обаче твърдо ще залага на Китанов, който вече е възстановен от контузията си. Договорът на сърбина изтича и той няма да получи предложение за нов. Почти сигурно обаче Чанович ще пази във финала за Купата на България срещу Левски в събота.
 
Вече е ясно, че от "Тича" си тръгват Иван Коконов и Георги Божилов. За напускането на първия се разбра още след мача със Славия (3:1), когато треньорът на варненци Никола Спасов го награди за "Играч на мача" и му пожела успех в новия клуб.


Крилото е силно желан от Берое и почти сигурно ще подпише със старозагорския клуб. След 5,5 години с екипа на варненци напуска и нападателят Георги Божилов. Напоследък той бе преследван от травми и не е във форма. Очаква се съвсем скоро той да подпише договор с Берое. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки