ЦСКА играе с новите екипи в Самоков днес

Съперник на "армейците" ще бъде новият член на Б група Бдин Видин. На проверката се очаква да присъстват около 2000 зрители

ЦСКА играе с новите екипи в Самоков днес

Днес от 18:00 часа в Самоков ЦСКА ще изиграе първата си контрола от предсезонната подготовка. Съперник ще бъде новият член на Б група Бдин Видин. На проверката се очаква да присъстват около 2000 зрители. Армейците ще излязат в контролата с новата си екипировка „КАРРА". Тя пристигна в лагера на отбора още в началото на седмицата и феновете на чер­вените за първи път ще имат възможността да я видят.

 

Десният защитник на ЦСКА Иван Бандаловски е с контузия и няма да вземе участие в контролната сре­ща с Бдин Видин. Следеният от Рома футболист има напрежение в мускулите и мениджърът Милен Радуканов взе решение да не риску­ва с него.

 

Бандаловски няма да тренира пълноценно следващи­те няколко дни, като ще се върне в групата чак на лаге­ра в Холандия.

 

Последните няколко дни сериозно се зашумя около евентуален негов трансфер в чужбина, но засега в ЦСКА все още не е пристигнала конкретна оферта. Алтер­нативи за мястото на бра­нителя в стартовия състав са Виданов и Дечев. Очаква се днес двамата да играят по едно полувреме.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки