ЦСКА прибира четвърт милион за Маркиньос

ЦСКА се е разб­рал с Анортозис за всички детайли по трансфера на Маркиньос. „Червени­те" ще приберат точно 250 000 евро от сделката за бра­зилеца, но кипърс­кият клуб е нало­жил волята си да плати разсрочено.

ЦСКА прибира четвърт милион за Маркиньос
ЦСКА се е разб­рал с Анортозис за всички детайли по трансфера на Маркиньос. „Червени­те" ще приберат точно 250 000 евро от сделката за бра­зилеца, но кипърс­кият клуб е нало­жил волята си да плати разсрочено. Така от Анортозис ще преведат само 25 000 евро като първоначална сума, а останалите вноски ще ги плащат пос­тепенно. Бразилс­кият халф трябваше да пристигне късно снощи в Кипър, а днес ще мине меди­цински прегледи. Само те могат да провалят сделката, която е смятана за сигурна. Известно е, че в момента Маркиньос лекува разтежение, но ако се окаже, че то ще му попречи да иг­рае в близките 20 дни, Анортозис ня­ма да даде ход на трансфера.

Треньорът на кипърците Станимир Стоилов е категоричен, че халфът му трябва веднага, за да играе в предстоящите мачове с македонския Работнички от тре­тия квалификационен кръг на Лига Европа. Ако бра­зилецът не издържи тестовете и се окаже, че трябва да почива повече вре­ме, ще се върне в ЦСКА. Това ще е голям удар за „ар­мейците", които ча­кат с нетърпение парите за халфа, за да покрият част от задълженията си. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки