Сензациите в пресата: Костадинов се приближи до „Герена”

Ботев (Пд) преговаря с Орлин Старокин; Бащата назначи Ванчо за жокер на „Лаута”; Славия прати оферта на Еденилсон Бергонси

Сензациите в пресата: Костадинов се приближи до „Герена”
Сензациите в родната спортна преса на 1 юли 2015 г.:
 
„Меридиан Мач”: Костадинов се приближи до „Герена”
 
Бившият халф на Берое Георги Костадинов е все по-близо до Левски, научи "Меридиан Мач".
 
Близки до играча разкриха, че той сериозно обмисля предложението от „Герена" и в близките няколко дни ще отговори окончателно дали приема да облече синята фланелка.
 
Единствената причина Костадинов да не се е съгласил все още е, че продължава да предпочита трансфер в чужбина. Сериозен интерес към него има от полския Лех Познан. Очевидно обаче нещата клонят към сделка с Левски, освен ако друг клуб не извади по-сериозна финансово оферта.
 
"Сините" продължават да очакват развръзка с останалите български футболисти, на които са направени предложения. За съжаление на Стойчо Стоев нито един от желаните бранители в лицето на Александър Бранеков и Даниел Златков не е подписал с отбора, като сделка с някой от тях изглежда много трудна.

 
 
„Меридиан Мач”: Ботев (Пд) преговаря с Орлин Старокин
 
Ботев (Пд) преговаря с бившия халф на Левски и Локо (Сф) Орлин Старокин, научи „Меридиан мач". До няколко дни халфът трябва да парафира договора си с „жълто-черните". Бъдещият спортен директор на „канарчетата" Георги Марков вече е разговарял с футболиста. 
 
„Меридиан Мач”: Бащата назначи Ванчо за жокер на „Лаута”
 
Ветеранът Ванчо Траянов ще изпълнява функцията на жокер в Локо (Пд) през новия сезон. Халфът е бил информиран предварително от старши треньора на „смърфовете" Христо Колев, че няма да бъде титуляр през новия сезон. Бащата е уточнил, че Ванчо Траянов ще запълва дупки по терена, ако се налага. Самият футболист се е съгласил на това. Междувременно стана ясно, че цел №1 в селекцията на Локомотив (Пд) е намирането на класен вътрешен халф. Шефовете на Локо (Пд) се надяват Христо Златински да се завърне на „Лаута". Националът обаче едва ли ще приеме офертата от „черно-белите". Твърди се, че все пак има минимален шанс това да стана. В същото време обаче „смърфовете" преговарят с още няколко футболисти, които могат да играят на тази позиция.

 
„Тема Спорт”: Славия прати оферта на Еденилсон Бергонси
 
Треньорът на Славия Иван Колев иска да подсили тима с халфа Еденилсон Бергонси. В момента бразилецът е свободен агент, след като за последно игра в ЦСКА. През изминалата кампания 27-годишният полузащитник участва само в 11 мача на армейците, в които реализира един гол. Причината е, че дълго време лекуваше контузия. Освен за червените у нас Еденилсон има мачове и за Черно море. футболистът вече е получил предложение от Славия, което в момента обмисля.
 
Почти сигурно договор с белите ще подпише и каращият проби Мартин Дечев, който за последно беше в Оборище Панагюрище. Юношата на ЦСКА засега оставя добри впечатления в треньора Иван Колев. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки