Локо (Пловдив) удари Левски на старта на юношеската до 17 години

Отборът на Локомотив родени през 1995 година, успя да постигне лесна победа над Левски, с 1:0 в първия мач от Елитната група до 17 години

Локо (Пловдив) удари Левски на старта на юношеската до 17 години
Отборът на Локомотив родени през 1995 година, успя да постигне лесна победа над Левски, с 1:0 в първия мач от Елитната група до 17 години. Малките ''смърфове'' започнаха двубоя по уверено, и заслужено успяха да се поздравят с победата. 

Още в 10-ата минута Мутлу Алиев стреля опасно, но топката излезе в аут. Дванадесет минути по-късно ‘’червено-белите’’ успяха да поведат в резултата. Боян Цайкин овладя добре топката, и с перфектен удар опъна мрежата на Александър Любенов, който непомръдна за 1:0. 

В 30-ата минута гостите получиха правото да изпълняват ъглов удар, а Кристофор Димитров стреля неточно в аут, след като бе оставен сам в наказателното поле на Локомотив. 

Така завърши и първата част, след като до края и не бяха създадени повече сериозни положения за гол. 

В началото на второто полувреме капитанът на Локомотив Радослав Асенов бе близо до гола, но Любенов успя да избие кълбото. Минута по-късно защитата на ‘’сините’’ допусна нова грешка, и вратарят на гостите фаулира извън наказателното поле Асенов. Съдията отсъди пряк свободен удар, който изпълни неточно капитанът на ‘’смърфовете’’. 

Мики Орачев стреля добре от границата на наказателното поле, но за щастие на ‘’черно-белите’’ топката срещна горния стълб на вратата на Георги Гешев. 

В 55-ата минута Кристофър Димитров се оказа сам срещу Гешев, който с брилянтен плонж изби топката от краката на нападателя. Няколко минути по-късно Левски създаде най-чистото си положение за гол. След центриране от ляво Гешев не успя да избие топката, но и никой от състава на гостите не успя да засече. 

В 67-ата минута Християн Хубенов остана очи в очи с вратаря на ‘’сините’’, стреля но топката мина на метър от вратата на Любенов. 

В края на двубоя Стивън Петков отправи силен изстрел с глава, но Гешев за пореден път показа своите умения и изби топката. В 78-ата минута Левски получи последен шанс да изравни резултата. Кристофър Димитров пробва да вкара, но Гешев отново спаси. 

Така Локомотив успя да победи с минималното 1:0 гостите от Левски, в мач от първия кръг на Елитната група до 17 години. 
Костов: Много тегаво се работи в Левски

Треньорът на "сините" бе много доволен от успеха над Локо (Пловдив)

Цунами: Остана ни да играем за честта на Левски

Капитанът на "сините" отбеляза първото попадение срещу Локо (Пловдив)

Митков: За Левски е задължително да играе в Европа

Младият халф на "сините" изигра силен мач срещу Локо (Пловдив)

ЗА ПРЕСТИЖ: Левски обърна Локо (Пд) на "Лаута"(ВИДЕО)

"Сините" победиха "смърфовете" за успех с 2:1 в Пловдив

Алекс Колев призна за Левски

Нападателят все по-близо до "Герена"

Черно море без двама титуляри срещу Левски

Капитанът Димов се завръща в групата на „моряците“

Извънредно: Левски има нов треньор

Вижте кой ще води „сините“ след Костов

Сираков обяви стъпките на Левски за нов стадион

Това е неизбежен процес, обяви собственикът на "сините"

Премии в Левски за Европа

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки