Смолян готов да приеме откриващия турнир от националната верига по плажен волейбол

За целта Общината отново осигури повече от 200 тона специално пресят фин пясък

Смолян готов да приеме откриващия турнир от националната верига по плажен волейбол

Волейболната публика в град Смолян е готова да приветства с „Добре дошли“ за четвърти пореден път състезателите, треньорите и гостите, които ще вземат участие в откриващия турнир на Националната верига по плажен волейбол за мъже и жени за 2015 г. – Smolyan Beach Open 2015. В периода между 10 и 12 юли, наред с провеждащите се по същото време Финален турнир на група 2 на Световната лига за мъже във Варна и Турнира от група „K” на Гран при за жени в Самоков, домакините ще положат усилия да превърнат уикенда във волейболен празник, наситен с много емоции, игри и забавление.

За целта Община Смолян, подпомогната от традиционните си партньори, отново осигури повече от 200 тона специално пресят фин пясък, които ще разположи на амфитеатралния площад в центъра на града.

Основната схема на турнира ще бъде за 12 мъжки и 10 дамски двойки, като организаторите ще дадат специална покана за директно участие в основната схема на една двойка местни представители на ВК „Родопа“ (Смолян).  Състезателите ще разпределят помежду си осигурения от Михалково АД, Виваком, Brand PR, Арексим ЕООД, ЕТ Анри-64 - Андрей Кехайов, Пампорово АД и Титан Клинър ООД, награден фонд на стойност 7000 лева, като верига магазини SLS предоставят и допълнителни предметни награди на стойност 500 лева за призьорите в надпреварата.

За да не пропуснат финалните двубои от група 2 на Световната лига, за любителите на играта ще бъде изграден специален екран с размери 8 м. – 5 м. в непосредствена близост до плажното игрище, на който състезатели и публика ще могат да изгледат срещите от Двореца на културата и спорта във Варна, разпускайки след уморителните срещи от деня. Организаторите канят всички състезатели и гости на турнира на Welcome party на открито, което ще започне непосредствено след финалния двубой от Световната лига в събота, на 11.07.2015 г., с гостуващ DJ Dian Solo (Deep Zone). Отделно са предвидени и много игри с публиката с атрактивни награди, предоставени от спонсорите.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки