ЦСКА обнови официалния сайт за кадем преди решителните мачове

Тази вечер www.cska.bg промени в значителна степен облика си, Янис Зику грее острани

ЦСКА обнови официалния сайт за кадем преди решителните мачове

ЦСКА обнови официалния сайт на тима сякаш като знак за ново начало преди първия мач от Лига Европа със Стяуа в четвъртък.

Тази вечер www.cska.bg промени в значителна степен облика си, като сайтът придоби много по мек вариант за разлика от преди.

Все пак новият вариант на страницата прилича доста на стария, но променя в значителна степен към по-добро визията му.

При влизането в сайта още от пръв поглед на очи се набива новата звезда на отбора Янис Зику, който грее отляво.

„Ние в ЦСКА сме наясно с огромния интерес, който генерира историята на нашия уникален отбор, неговите успехи досега, както и резултатите му занапред. Това ни задължава винаги да сме пред останалите“, пише в сайта по повод новата страница.

„Целта на www.cska.bg винаги е била да дава информация за ежедневието в любимия ни клуб. Всички ние - ръководството и служителите от "Армията", искаме да Ви засвидетелстваме нашето уважение и да Ви искажем благодарността си, че сте с нас. Не е минал ден без да усещаме във всеки един момент подкрепата Ви. Ето защо с дружни усилия, бял свят видя новата страница на нашия отбор. Модерна, стилна и различна - такава, каквато заслужавате всички Вие, които носите ЦСКА в сърцето си“, се казва още в съобщението.

„Ние в ЦСКА сме наясно с огромния интерес, който генерира историята на нашия уникален отбор, неговите успехи досега, както и резултатите му занапред. Това ни задължава винаги да сме пред останалите. Като истински цесекари. Като Митата, Иван Колев, Крум Янев, Жоро Найденов, Жеката, Пената, Гаганелов, Денев, Цанев, Джеки, Паро, Джони, Стойчо, Спас, Ицо, Любо и Емо. Като Тодор Янчев. И да не си помислите, че ще пропуснем - Цецо Йончев по крилото... Както и още стотици други заслужили истински армейци. Само така ние, които ще обновяваме страницата, ще спазим достойно великата традиция - клубът ни да е номер едно в нашата страна! Защото на нея сме ние, а ние сме ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА...“, пише по повод новината пресаташето на тима Иван Ченчев.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки