Залагайте смело на гостите в петъчните квалификации

Вижте прогнозите на Novsport.com за предстоящите сблъсъци

Залагайте смело на гостите в петъчните квалификации

В петък предстоят поредните европейски квалификации, а по традиция Novsport.com ще предложи на своите посетители анализи на някои от по-интересните двубои.

На пръв поглед впечатление правят сигурните победи на Италия, Румъния и Хърватска, които гостуват съответно на Фарьорски острови, Люксембург и Малта, но освен тях има още няколко двубоя, в които гостите изглеждат с далеч по-добри шансове да се доберат до успехи.

Ето и нашите очаквания за предстоящите срещи

Албания - Франция
Албания загуби без да вкара гол на Франция в последните два сблъсъка с „петлите”, а настоящият наставник на гостите Лоран Блан участва във всеки от двубоите. Сега обаче момчетата му гостуват в Тирана, където домакините са без загуба в настоящия квалификационен цикъл, но пък наставникът на Албания Йосип Куже работи по подмладяването на тима и повика трима дебютанти, като ще трябва да замени и отказалия се титулярен страж Арян Бекай. Французите са без поражение в 11 двубоя и могат отново да разчитат на възстановения Рибери, но не и на травмираните Гала и Бен Арфа. Това обаче едва ли ще е фатално за гостите, които са без загуба във визитите си от старта на квалификациите.
Прогноза на Novsport.com – 2

Унгария - Швеция
За домакините победата над Швеция е задължителна, ако искат да останат в борбата за втората позиция в Група „Е”. Унгарците обаче са в серия от 6 поредни загуби при сблъсъците си със своите гости, а преди година паднаха с 0:2 в Стокхолм. Домакините спечелиха последните си три мач, в които не допуснаха гол, но Швеция е с четири поредни успеха и без кадрови проблеми. Заради травми от тима на домакините пък отпаднаха големите звезди Золтан Гера и Балаш Джуджак.
Прогноза на Novsport.com – 2

Малта - Хърватска
В пет мача със своите гости съставът на Малта се добра до само едно реми, а сега записаха 15 мача без успех, след което си вдигнаха самочувствието с победа над Централна Африканска Република преди малко повече от две седмици. Гостите пък загубиха само един от последните си 18 официални срещи.  От домакините ще липсват Айвън Уудс и Шон Бахада, а от гостите - Ивица Олич и Младен Петрич.
Прогноза на Novsport.com – 2

Кипър - Португалия
Кристиано Роналдо и компания имат да си връщат на Кипър, за онова изненадващо 4:4 през есента в Гимараеш, с което сегашните домакини сложиха край на серията си от осем поредни загуби в двубоите си с Португалия. Сега срещата е в Строволос, а преди нея Кипър успя да прекъсне и една друга неприятна поредица, също от осем поражения, но сега ще са без Мариос Елиа, Хрисостомос Михаил и Ефстатиос Алонефтис. Гостите пък загубиха само от Аржентина в предходните си осем двубоя, а единственият отсъстващ от редиците им ще бъде бранителят на Реал Мадрид - Рикардо Карвальо.
Прогноза на Novsport.com – 2

Азербайджан - Белгия
В началото на календарната година Белгия разгроми азерите с 4:1 и по този начин спечелиха три от общо четирите си двубоя с този съперник. Домакините са в поредици от шест загуби, но за свое щастие – нямат кадрови проблеми. Белгия е втори в Група А и вече няма поражение от осем срещи , но пък пристига без контузените Даниел ван Буйтен и Томас Вермаелен.
Прогноза на Novsport.com – 2

Беларус – Босна и Херцеговина
Двата тима никога не са се сблъсквали на ниво представителни отбори, а сега излизат един срещу друг в директен спор за втората позиция в квалификационна Група D. Беларус все още няма поражение на своя земя в потока, след две победи и две ремита, но селекционерът на тима Бернд Щанге не може да използва седмина титуляри, между които са и звездите Родинов, Хлеб и Витали Кутузов. Босна пък пристига с най-доброто, с което разполага, а голмайсторът на тима Един Дзеко се намира в невероятна спортна форма и може да реши срещата, ако получи шанс.
Прогноза на Novsport.com – Х2

България - Англия
Тук сме пристрастни, така че само ще изложим фактите. В девет срещи с англичаните нямаме победа, а головата ни разлика е 2:13. Записахме един успех в последните си шест мача и можем да разчитаме на най-доброто (макар да сме наясно, че Чавдар Янков е контузен). Англия пък е с две поредни ремита, но без двама свой екскапитани - Рио Фърдинанд и Стивън Джерард.
Прогноза на Novsport.com – сърцето казва „Х”, но разсъдъкът крещи „2”

Уелс – Черна гора
Уелс загуби и двата си досегашни мача с Уелс и взе едва един от последните си осем двубоя, губейки всяка от четирите си срещи в Група G. За капак наказан е Джеймс Колинс, а в лазарета се намира Сам Рикетс. Черна гора няма загуба в потока и има само едно поражение в деветте си последни мача, като нямат и сериозни кадрови проблеми.
Прогноза на Novsport.com – душата иска „1”, но ако трябва да се залага – „Х2”

Разбира се, някои от домакините също изглеждат като фаворити:

Германия - Австрия
Дербито на група „А” е между лидера Германия, който посреща Австрия, след като спечели всичките си седем двубоя в потока и спечели 22 от общо 36-те преки дуела със своя опонент, от когото загуби за последно през далечната вече 1986 година. За гостите обаче това е последният шанс да останат в битката за второто място, а добре за тях е, че домакините не могат да разчитат на Сами Кедира, Марио Гомес и Нури Шахин.
Прогноза на Novsport.com – 1

Русия - Македония
Русия е в серия от три поредни победи на нула срещу Македония и взе 10 от 12 възможни точки в последните си четири мача от Група В, докато западните ни комшии са с три последователни квалификационни поражения. Аут от „Сборная” са Игор Акинфеев и Владимир Бистров, докато гостите пристигат без Един Нурединоски, Бобан Грънчаров, Илчо Наумоски, Стевица Ристич, Горан Мазнов и Ацо Стойков.
Прогноза на Novsport.com – 1

Норвегия - Исландия
Двата тима си поделиха по две победи и два пъти завършиха наравно в досегашните си шест срещи, като в последните две не се победиха. Норвегия загуби лидерската позиция в групата, след като взе само точка от последните си два мача, но нов договор подписа наставникът Егил Олсен. Специалистът няма да може да разчита на Мортен Гамст Педерсен, а Джон Арне Рийзе е под въпрос. Исландия има само едно реми в петте си мача от групата, а сега ще трябва да се справят без селекционираните Кристиан Сигурдсон и Олафур Скуласон.
Прогноза на Novsport.com – 1

На любителите на равенствата препоръчваме срещите Северна Ирландия – Сърбия, Шотландия – Чехия и Израел – Гърция.

Вие също може да направите своите прогнози, при това напълно безплатно, а за победители ще има и награди от играта на Novsport.com, в която можете да се включите ТУК!!!

В Чехия: Грозни сцени след финала за Купата

Спарта (Прага) със златен дубъл след успех над Виктория (Пилзен)

В Испания: Ханзи Флик ще води Барса

Двете страни се договориха на среща в Лондон

Изненада: Байерн назначава изпаднал от ВЛ

Венсан Компани ще е новият треньор на баварците

Шефът на италианския футбол: Аталанта е нашата гордост!

„Изиграхме фантастичен мач“, доволен е героят на бегамските Лукман

След успеха на Аталанта: Италия може да има 6 отбора в ШЛ

Това е невиждано до момента постижение

Обрат: Реал и Модрич се разбраха за нов договор

Хърватският национал остава в Мадрид

Алонсо: Не се справихме с напрежението

„Трябва да поздравим Аталанта, играха по-добре“

Гасперини: Постигнахме успех за историята!

"Момчетата бяха невероятни"

Мота е все по-близо до Ювентус

Треньорът на Болоня скоро ще обяви решението си пред директорите на клуба

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки