Дуци подписва с ЦСКА днес

Симонович ще помага за зимната селекция на червените

Дуци подписва с ЦСКА днес
Драголюб Симонович ще подпише днес договора си с ЦСКА. Сърбинът с български паспорт тази су­трин официално ще бъде наз­начен за главен мениджър на клуба. "Да, договорът е под­готвен още преди няколко дни. Сега остава само да бъде подписан", заявиха от ръко­водството на червените.
 
Една от задачата на Дуци ще бъде да наблюдава поне по два мача седмично на отбори от ДЮШ. Той ще бъде и гла­вен консултант на босовете на ЦСКА Димитър Борисов и Иво Иванов за трансферната политика на отбора. С него вече са проведени разговори във връзка със зимната селек­ция.
 

Всички набелязани играчи ще бъдат предлагани на Ми­лен Радуканов и именно него­вата дума ще бъде последна относно евентуалното им привличане. Така се работе­ше и досега. Собствениците на ЦСКА предложиха през ля­тото голям набор от футбо­листи на Радуканов, като той си избра Зику, Живец и Адемар, а в същото време отказа чуждестранен вратар преди привличането на М'Боли, дефанзивен халф от Румъния, както и централния за­щитник Джони Кабрера, кой­то е собственост на Удинезе. Радуканов сам поиска цен­тралния бранител Денис Халилович и той бе привлечен. Пламен Крачунов пък бе избор на президента на ЦСКА Дими­тър Борисов. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки