Славия пробва нападател, обявен за новия Дрогба

Това е нападателят Матьо Мансе

Славия пробва нападател, обявен за новия Дрогба
Играч, обявен преди време за новия Дрогба, кара проби в “Славия”, пише “24 часа”.
 
Това е нападателят Матьо Мансе. Той е французин от котдивоарски произход. Явно оттам идва и сравнението с една от емблемите на “Челси” в ерата Роман Абрамович. Мансе има още един виртуален допир с лондонския клуб. През 2012 г. той записва 9 мача с 1 гол за “Шанхай Шенхуа”. В китайския тим той е съотборник с бившия нападател на “Челси” Никола Анелка.
 
Самият Мансе, който започва кариерата си в “Льо Авър”, също има опит на Острова. През 2009-а отива в “Херфорд”. Следва престой в “Рединг” преди заминаването за Китай. Връща се в Европа, за да играе в “Сион”. Именно в Швейцария Мансе е обявен от местните медии за новия Дрогба.
 
Оттам отива пак в Англия, където рита за “Карлайл” и “Ковънтри”. През миналата година е в белгийския “Роял Антверп”, а за последно е бил отново в Англия, преминавайки в “Уолсол”. За разлика от Дрогба обаче Мансе няма такава голова успеваемост в клубовете, през които преминава.
 

Французинът, който е висок 186 см и с доста масивно телосложение, ще бъде изпробван в контролата на “Славия” срещу кипърския АЕЛ. Интересното е, че тя е в сряда, когато Мансе ще навърши 26 г. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки